DUYURULAR!
  • Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
  • Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.

Eski Metro Exodus ve Metro Exodus Enhanced Edition Karşılaştırması

Moderatör: aknctn

Bu konu 0 kez öne çıkarıldı ⬆️ Öne Çıkar
Kullanıcı avatarı
Makaleler: 0
Cevaplar: 0
Has thanked: 18 time
Been thanked: 26 time

paladindanse, 08 Haz 2021 21:10

Resim

Geçende PC için Enhanced Edition versiyonu çıkan Metro Exodus'ün 18 Haziran'da da konsollar için çıkacak. Metro Exodus Enhanced Edition ve Metro Exodus orijinal karşılaştırması. Konsolda PC de olduğu gibi rtx ışın izleme özelliği olacak.

Etiketler:
Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Kullanıcı avatarı
Cevaplar: 1
Has thanked: 206 time
Been thanked: 146 time

omrkcmn, 09 Haz 2021 11:52

Fps sever olarak metro oyunlarına ısınamadım. Kapalı alanda geçmesi ve mekaniklerinin hantal olması beni hep soğuttu. En son exodus u yarıda bıraktım.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Kullanıcı avatarı
Cevaplar: 3
Has thanked: 187 time
Been thanked: 283 time

aknctn, 09 Haz 2021 21:10

omrkcmn yazdı:
09 Haz 2021 11:52
Fps sever olarak metro oyunlarına ısınamadım. Kapalı alanda geçmesi ve mekaniklerinin hantal olması beni hep soğuttu. En son exodus u yarıda bıraktım.

Post apokaliptik hikayeler sevdiğim için ben beğendim. Metro Exodus'un PS5 güncellemesini bekliyorum ben de.
Resim

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

“Diğer” sayfasına dön