DUYURULAR!
- Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
- Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
İngilizce Altyazıları Türkçeye Çevirme - Video Altyazı Çevirme - Altyazı Çevirici
Moderatör: aknctn
Bu konuyu öne çıkaranlar: Bing [Bot], Google [Bot]
Bu konu 2 kez öne çıkarıldı
⬆️ Öne Çıkar
aknctn, 02 Oca 2022 15:40
Film ve dizi severler için işe yarayacağını düşündüğüm bir şey paylaşmak istedim. İngilizce altyazı dosyalarını Türkçe'ye çevirme sitesi! Artık Türkçe altyazı çeviri programı ya da bu tür gereçler aramanıza gerek yok. Bu web sitesi sayesinde programsız İngilizce ya da herhangi bir dildeki altyazı dosyalarını Türkçe'ye çevirebileceksiniz. Resimlerden bunun nasıl kullanılacağını takip ederek altyazı dosyalarınızı düzenleyebilirsiniz. Son olarak altyazı çeviri işlemi bittikten sonra indirmeden önce isteğe bağlı olarak onu düzenleyebilirsiniz. Bunun dışında dosyayı herhangi bir format arasında dönüştürmenize gerek yok yani dosyayı siteye upload edin dili seçin çevirin ve ardından direk indirerek filme sürükleyip bırakın.
Bu web sitesindeki araç Google Translate kullanıyor bu belki ilk bakışta olumsuz gelebilir ancak bir kaç deneme yaptım ve bazı hatalar olsada anlaşılır bir şekilde filmi izleyip anlamamı sağladı.
Bu web sitesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
İngilizce altyazıları Türkçe'ye çevirme resimli anlatım;
https://subtitlestranslator.com/en/
Bu web sitesindeki araç Google Translate kullanıyor bu belki ilk bakışta olumsuz gelebilir ancak bir kaç deneme yaptım ve bazı hatalar olsada anlaşılır bir şekilde filmi izleyip anlamamı sağladı.
Bu web sitesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
İngilizce altyazıları Türkçe'ye çevirme resimli anlatım;
https://subtitlestranslator.com/en/
Etiketler:
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
- Makaleler: 0
FatihAydın, 05 Oca 2022 17:23
Altyazı dosyası yok filmi yükleyebilirmiyiz altyazı filme gömülü nasıl yapıcaz?
Hide post links |
Morty, 07 Oca 2022 14:02
Filmin içinden alt yazı çıkarma programları var
Hide post links |
klasikfilmpeşinde, 05 Şub 2022 23:47
Ben altyazı olmayan filmlerde altyazı aramak yerine kullanıyorum anlaşılıyo izlenebiliyo.
Hide post links |