DUYURULAR!
- Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
- Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
Fallout'un Dizisi Geliyor!
Moderatör: aknctn
Bu konuyu öne çıkaranlar: Google [Bot], Ahrefs [Bot]
Bu konu 2 kez öne çıkarıldı
⬆️ Öne Çıkar
omrkcmn, 04 Tem 2020 17:08
Konu açılmışken geçen ps now da fallout 4 oynadım türkçe yamalı hikaye çok hoşuma gitti. Ama oynanış odun gibiydi. Sarmadı pek tıpkı witcher 3 te olduğu gibi. Rpg beni sarmıyor.
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
aknctn, 04 Tem 2020 17:51
[mention]omrkcmn[/mention] ben seni anlıyorum ama ortada çok güzel bir hikaye ve senaryo var. Şuan yine sinirlerim zıplıycak ama TLOU2'de grafikler güzel oynanış iyi ama gel gelelim senaryoyu maf etmişler burda oynanışın bir önemi kalıyor mu bilmiyorum.. Zaten Fallout 4 ve Witcher 3 eski oyunlar bunu da göz önünde bulundurmak lazım ama oynanış saati çok uzun bitmek bilmiyor ve kaliteli bir senaryoya sahipler. İkisinin de fiyatları çok ucuzladı ikisini alıp oynasan senin aylarca götürür zaman öldürmek olarak bile düşünsen keyif alırsın.
Hide post links |
omrkcmn, 04 Tem 2020 18:10
Özellikle oyun oynamamın sebebi hikaye zaten. Tloudan bayağı soğumaya başladım. Fiyat yüzünden bahane arıyordum zaten :Daknctn yazdı: ↑04 Tem 2020 17:51@omrkcmn ben seni anlıyorum ama ortada çok güzel bir hikaye ve senaryo var. Şuan yine sinirlerim zıplıycak ama TLOU2'de grafikler güzel oynanış iyi ama gel gelelim senaryoyu maf etmişler burda oynanışın bir önemi kalıyor mu bilmiyorum.. Zaten Fallout 4 ve Witcher 3 eski oyunlar bunu da göz önünde bulundurmak lazım ama oynanış saati çok uzun bitmek bilmiyor ve kaliteli bir senaryoya sahipler. İkisinin de fiyatları çok ucuzladı ikisini alıp oynasan senin aylarca götürür zaman öldürmek olarak bile düşünsen keyif alırsın.
Ama hocam rpg oldum olası midemi bulandırıyor. Adını duymam bile yetiyor. Rpg. İğrenç.
Hide post links |
aknctn, 05 Tem 2020 09:12
İlginç :D saygı duyarım ne diyimomrkcmn yazdı: ↑04 Tem 2020 18:10Özellikle oyun oynamamın sebebi hikaye zaten. Tloudan bayağı soğumaya başladım. Fiyat yüzünden bahane arıyordum zaten :Daknctn yazdı: ↑04 Tem 2020 17:51@omrkcmn ben seni anlıyorum ama ortada çok güzel bir hikaye ve senaryo var. Şuan yine sinirlerim zıplıycak ama TLOU2'de grafikler güzel oynanış iyi ama gel gelelim senaryoyu maf etmişler burda oynanışın bir önemi kalıyor mu bilmiyorum.. Zaten Fallout 4 ve Witcher 3 eski oyunlar bunu da göz önünde bulundurmak lazım ama oynanış saati çok uzun bitmek bilmiyor ve kaliteli bir senaryoya sahipler. İkisinin de fiyatları çok ucuzladı ikisini alıp oynasan senin aylarca götürür zaman öldürmek olarak bile düşünsen keyif alırsın.
Ama hocam rpg oldum olası midemi bulandırıyor. Adını duymam bile yetiyor. Rpg. İğrenç.
Hide post links |