1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Yağ Yakmayı Kesen Motor Yağı - Gerçek Mi? Motor Yağ Yakma Sorunu

Gönderilme zamanı: 09 Oca 2025 23:04
gönderen motoblade
Snc oil onarıcı motor yağını yağ yakan 1.33 motor Toyota Auris’de denedik. Araç benzinli ve 180.000 km’de. Snc oil onarıcı yağını Youtuber otomobilin Mesut abisi de denedi ve test ettiği araçta piston ölçümleride yaparak fayda sağladığını söyledi. Fakat kendisi bunu araçla ortalama 300 km yaparak denedi. Bizim denediğimiz yağ yakan 1.33 Toyota 2000 km’de ortalama 1 litre, trafikte ve yüksek devirli agresif kullanımda 1 litrenin de üzerinde yağ yakıyor.

Snc Oil Onarıcı Yağ 10w 40.JPG


Resimdeki 10w 40 onarıcı 200.000 km bakım yağını alıp denedik. Bu yağ 1.33 motor için fazla. Buna rağmen 1100 km yol yapınca yarım litrenin üzerinde yağ yaktı. Hiç bir işe yaramadı.

Motorun durumunun çok kötü olduğunu düşünmüyorum sadece sabah ilk çalıştırmada duman atıyor onun dışında duman atma yok. Motor performansı da o km de bi araca göre iyi sesli çalışma vs yok.

Denemeyi düşünen varsa bilgisi olsun. Bildiğiniz yöntemler varsa tecrübelerinizi sizde paylaşın.

Yağ Yakmayı Kesen Motor Yağı - Gerçek Mi?

Gönderilme zamanı: 09 Oca 2025 23:32
gönderen aydnongr
Mobil 1 10w60 deneyin.

Yağ Yakmayı Kesen Motor Yağı - Gerçek Mi?

Gönderilme zamanı: 10 Oca 2025 12:42
gönderen SalihBilir
Dynamic Kote 100 motor yağ katkısını denediniz mi?

Yağ Yakmayı Kesen Motor Yağı - Gerçek Mi?

Gönderilme zamanı: 16 Şub 2025 19:40
gönderen motoblade
aydnongr yazdı:
09 Oca 2025 23:32
Mobil 1 10w60 deneyin.

Mobil 1 10w60 ben de merak ediyordum Snc Oil'den sonra denedik onda da sonuç değişmedi yine aynı kmlerde yağ eksiltmeye devam etti.

Yağ Yakmayı Kesen Motor Yağı - Gerçek Mi?

Gönderilme zamanı: 20 Şub 2025 10:38
gönderen aknctn
Ben de bunu anlamıyorum sübap contaları kaçırıyorsa yukarıdan akıyorsa bu yağ ne yapabilir? Segman aşındıysa yerinden çıktıysa ne yapacak moleküller motora segman mı atacak?

Velev ki yağ yanmıyor alev almıyor diyelim... Yanma odasına dolan yağ nereye gidecek? Benzin yanarken onu boğmayacak mı? Performans düşmeyecek mi?

Snc oil onarıcı yağ diye bas bas reklam yapılıyor millet memnun kaldığını yazmış çoğunlukla kesinlikle doğru olduğunu düşünmüyorum.