DUYURULAR!
  • Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
  • Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.

Fallout 4 London Mod İndir (Oyun Modları)

Moderatör: aknctn

Bu konu 0 kez öne çıkarıldı ⬆️ Öne Çıkar
Kullanıcı avatarı
Makaleler: 0
Cevaplar: 3
Has thanked: 187 time
Been thanked: 283 time

aknctn, 30 Eyl 2024 21:32

Fallout 4 London Mod.jpg

Ad: Fallout 4 London Mod İndir
Kategori: Oyun Modları
Yazar: aknctn
Açıklama: Fallout: London, 2015'te Bethesda Softworks tarafından yayımlanan aksiyon rol yapma oyunu Fallout 4 için Team FOLON tarafından geliştirilen bir toplam dönüşüm modudur. Bu mod, Londra'nın kıyamet sonrası bir versiyonunda geçer ve serinin tipik özelliklerinden uzaklaşarak dikkat çeker.
Dosya yayını: v1.01
Uyumlu sürüm: Fallout 4 1.10.163.0 sürümüyle uyumludur.
İndirmeyi görüntüle: Fallout 4 London Mod İndir (Oyun Modları)
Resim

Etiketler:
Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Kullanıcı avatarı
Cevaplar: 1
Has thanked: 206 time
Been thanked: 146 time

omrkcmn, 30 Eyl 2024 22:54

Şu oyun beni hiç mi hiç sarmadı ya. Belki son yeni nesil güncellemesi sonrası tekrar bir şans verebilirim.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Kullanıcı avatarı

aknctn, 02 Eki 2024 09:58

@omrkcmn hikaye kurgu bence çok güzel en azından dönemine göre. Mekanik ve grafik daha önceden sarmamış olabilir. Oyun modlarla çok lezzetli hale gelmişti zaten. Bence denemelisin.
Resim

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Kullanıcı avatarı
Cevaplar: 1
Has thanked: 206 time
Been thanked: 146 time

omrkcmn, 03 Eki 2024 21:45

aknctn yazdı:
02 Eki 2024 09:58
@omrkcmn hikaye kurgu bence çok güzel en azından dönemine göre. Mekanik ve grafik daha önceden sarmamış olabilir. Oyun modlarla çok lezzetli hale gelmişti zaten. Bence denemelisin.
Hikaye çok iyiydi. Başını mesela çok beğenmiştim merakta etmiştim ama açık dünya, grafikler eski, mekanikler eski derken bırakmak zorunda kalmıştım.

Şimdi tam 70 saat oldu Zelda Totk oynuyorum. Sanırım açık dünyanın olayı bu. Kendini oyuna vereceksin sadece onu oynayacaksın (1 ay oldu).

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Kullanıcı avatarı

aknctn, 12 Eki 2024 22:01

Alternatif indirme linki https://gofile.io/d/ZLFFWO