DUYURULAR!
- Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
- Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
Vodafone Ev İnterneti nasıl?
Moderatör: aknctn
Bu konuyu öne çıkaranlar: Ahrefs [Bot]
Bu konu 1 kez öne çıkarıldı
⬆️ Öne Çıkar
motoblade, 20 Ara 2021 23:34
Superonline kullanıyorum taahhütüm bitiyor Vodafone İnternet kullanan var nasıl? Vodafone da uygun paketler var ama kopma hız düşmesi olur mu sorun olunca yardımcı olurlar mı tereddütlerim var.
Etiketler:
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
aknctn, 21 Ara 2021 11:22
Hep düşündüğüm ama hepte kararsız kaldığım bi olay. Deneyeceğim ama bide sıkıntılıysa 24 ay kalma sözü veripte bilemiyorum ya.
Hide post links |
paladindanse, 21 Ara 2021 13:25
Kendi alt yapısı yok alt yapı kiralık bunu kusur olarak görürler ama aslında avantaj sorun yaşamazsın yani. Olumsuz yorumlardan çok olumlu yorumları var denemeye değer.
Hide post links |
omrkcmn, 21 Ara 2021 19:05
Taahhüt varsa kaç. Şu kadar hız deyip vermezler. Sorun çıkar ilgilenmezler. Adı duyulmamış sağlayıcılar daha iyi bir tercih olacaktır bkz Gıbırnet
Hide post links |
motoblade, 25 Ara 2021 13:50
Vodafone ev interneti maceram başlamadan bitti soğuttular beni. Vodafone sitesinde online özel ev interneti kampanyaları var 35mbps 90tl yazıyo başvur diyorsun adres giriyorsun fiber kontrolü yapıyo uygun diyo ama o bölgede 94tl diyo ne alakaysa iyi dedik başvuruyu tamamladık genel merkez aradı 10tl de modem ücreti var toplam 104tl dedi mide bulandırdılar vazgeçtim. Kendi modemim var diyorum olmaz diyolar verecekleri modem de kiralıkmış kampanya bitince geri alacaklarmış turkcell de çok masum değil ama hiç bulaşmak istemedim bunların böyle rahat rahat ortalıkta cirit atması canımı sıkıyo.
Hide post links |
aknctn, 27 Ara 2021 16:11
Reklamlarla sürekli algıya çalışıyorlar şaşırmadım. Hız konusunda en istikrarlısı Superonline ama en pahalısı da sanırım o.
Hide post links |
omrkcmn, 30 Ara 2021 20:05
O da tırt. Abim gıbırnet kullanıyor aynı hızla 4 mbit rahat çekiyor ben en fazla 3.50. Aynı hat aynı hız yok. Vermiyor adamlar.
Hide post links |
- Makaleler: 0
HikmetA, 01 Şub 2022 16:17
Aslında içlerinde yine kötünün iyisi diyerekten superonline kullanımına devam gibi duruyor..
En son HikmetA tarafından 01 Şub 2022 16:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Hide post links |
klasikfilmpeşinde, 05 Şub 2022 23:45
Türk telekom sorunlu gerisi bilemiyorum
Hide post links |
- Makaleler: 0
Anyone53, 01 Haz 2023 13:59
Hepsi aynı altyapıyı kullanıyor. O yüzden bir sorun olduğunda hangisine daha rahat ulaşabiliyorsan onu seçmek lazım. Ben yıllardır turkcell kullanıyorum.memnunum.
Hide post links |