DUYURULAR!
  • Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
  • Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.

Bilgisayarım 5G Ağları Görmüyor

Moderatör: aknctn

Bu konu 0 kez öne çıkarıldı ⬆️ Öne Çıkar
Kullanıcı avatarı
Makaleler: 0
Cevaplar: 0
Has thanked: 20 time
Been thanked: 8 time

siyah.jack, 06 Haz 2023 08:53

Bilgisayarım daha önce bağlı olduğu 5g ağını görmüyor. Evdeki herkes bağlı ama ben bağlanamıyorum. Köklü bi değişiklik yapmadım bir kaç gün kapalı kaldıktan sonra böyle oldu.
gönderen Kemal » 12 Haz 2023 22:05
Modem bilgisayarın uyumlu olmadığı bir kanalda 5ghz ağına sahip olabilir. İzin verilen 5ghz kanalları değişiklik gösterebilir. Modemi manuel olarak 50’den küçük bir 5ghz kanalına ayarlamayı deneyin. Bunlara genel olarak evrensel olduğu için izin verilir.
Tam mesaja git

Etiketler:
Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Kullanıcı avatarı
Cevaplar: 3
Has thanked: 187 time
Been thanked: 283 time

aknctn, 11 Haz 2023 13:54

Peki etraftaki komşularınızın varsa 5gG ağlarını görüyor mu?
Resim

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Cevaplar: 1
Has thanked: 12 time
Been thanked: 22 time

Kemal, 12 Haz 2023 22:05

Modem bilgisayarın uyumlu olmadığı bir kanalda 5ghz ağına sahip olabilir. İzin verilen 5ghz kanalları değişiklik gösterebilir. Modemi manuel olarak 50’den küçük bir 5ghz kanalına ayarlamayı deneyin. Bunlara genel olarak evrensel olduğu için izin verilir.
Resim

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Kullanıcı avatarı
Cevaplar: 0
Has thanked: 20 time
Been thanked: 8 time

siyah.jack, 14 Haz 2023 13:00

Kemal yazdı:
12 Haz 2023 22:05

Abi teşekkür ederim 50 40 arası bi değer girince gördü. Bulamamıştım nerden değiştireceğimi arayıp buldum onuda.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

“İnternet” sayfasına dön