DUYURULAR!
- Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
- Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
Her Yıl Dedikleri Gerçekleşen Azerbaycanlı Şamanın 2022 Kehanetleri
Moderatör: aknctn
Bu konu 0 kez öne çıkarıldı
⬆️ Öne Çıkar
- Makaleler: 0
TürkanSabrona, 03 Ara 2021 20:56
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama burası daha uygun galiba.
2019 yılından beri takip ediyorum Azerbaycanlı Şaman kahinin kehanetlerini. Her yıl dediklerinin neredeyse hepsi gerçekleşiyor. İlahi bir güç mü yoksa şamanlardaki özel yetenek mi bilmiyorum. Azeri Şamanın 2022 kehanetleri paylaşılmış benimde burada ilk konum bu olsun sizlere tavsiyem
Daha önce koronavirüsü bilmişti. bu yıl depremleri nerelerde olacağını,orman yangınlarına kadar hatta siyasi olaylara bile bilmişti. Bakalım bu yıl kehanetleri gerçekleşekmi? Peki sizler bu kehanetler hakkında neler düşünüyorsunuz?
2019 yılından beri takip ediyorum Azerbaycanlı Şaman kahinin kehanetlerini. Her yıl dediklerinin neredeyse hepsi gerçekleşiyor. İlahi bir güç mü yoksa şamanlardaki özel yetenek mi bilmiyorum. Azeri Şamanın 2022 kehanetleri paylaşılmış benimde burada ilk konum bu olsun sizlere tavsiyem
Daha önce koronavirüsü bilmişti. bu yıl depremleri nerelerde olacağını,orman yangınlarına kadar hatta siyasi olaylara bile bilmişti. Bakalım bu yıl kehanetleri gerçekleşekmi? Peki sizler bu kehanetler hakkında neler düşünüyorsunuz?
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
omrkcmn, 03 Ara 2021 21:56
Kahin dediğimiz kişiler bilimde metafizik kavramı altında isimlendirilen ve varlığı İslam ve diğer inançlarca belirtilmiş olan cinlerle irtibat kurarlar.
Cin tahifesi gökte açılan kapılardan tabiri caizse sızan gelecekten haberleri öğrenip bunu irtibat kurduğuna söyler. Eskiden tarih kitaplarında anlatılan kahinler bu şekilde iş görmüştür.
Efendimiz Hz. Muhammed (sav) geldikten sonra cin tahifesinin işleri zorlaşmıştır. Kaynaklarda mevcut.
Bahsettiğiniz eleman da bunu yapıyor olsa gerek. Çok umursamamak lazım bu tür şeyleri. Umursandıkça kötüye kullanacaktır. İnsanın özü bu. Güç bulursa şeytana ve nefsine uyar.
Cin tahifesi gökte açılan kapılardan tabiri caizse sızan gelecekten haberleri öğrenip bunu irtibat kurduğuna söyler. Eskiden tarih kitaplarında anlatılan kahinler bu şekilde iş görmüştür.
Efendimiz Hz. Muhammed (sav) geldikten sonra cin tahifesinin işleri zorlaşmıştır. Kaynaklarda mevcut.
Bahsettiğiniz eleman da bunu yapıyor olsa gerek. Çok umursamamak lazım bu tür şeyleri. Umursandıkça kötüye kullanacaktır. İnsanın özü bu. Güç bulursa şeytana ve nefsine uyar.
Hide post links |
aknctn, 04 Ara 2021 10:06
Konu belliki reklam ama dokunmuycam bu sefer. İnsanlara yaradan tarafından ilahi bi güç verilmedikçe bunu cinlerle bağlantı kurarak yaptıkları kanaatindeyim. Cinler nasıl bilir geleceği onu bilemem belkide [mention]omrkcmn[/mention] dediği gibidir. Yalnız bu işlerde yani büyüdür diğer varlıklarla bağlantı kurmaktır sanırım yahudiler ilk sırada yer alıyor.
Hide post links |
omrkcmn, 04 Ara 2021 10:14
Konuyu onaylamayacaktım ama can sıkıntısı onayladım birazda yardırayım dedim. Belki eleman okur.aknctn yazdı: ↑04 Ara 2021 10:06Konu belliki reklam ama dokunmuycam bu sefer. İnsanlara yaradan tarafından ilahi bi güç verilmedikçe bunu cinlerle bağlantı kurarak yaptıkları kanaatindeyim. Cinler nasıl bilir geleceği onu bilemem belkide @omrkcmn dediği gibidir. Yalnız bu işlerde yani büyüdür diğer varlıklarla bağlantı kurmaktır sanırım yahudiler ilk sırada yer alıyor.
Hide post links |
TarihKaydı, 04 Ara 2021 12:49
Böyle insanların kendi reklamını yapacağı göz onunda bulunacağı kanaatinde değilim.
Hide post links |
- Makaleler: 0
TürkanSabrona, 04 Ara 2021 15:36
reklam değilde ne bileyim konu açmak istedim açtım ama bence bi göz atmalısınız. artık cinlerle mi iletişim kuruyor yoksa ne şekilde bu kadar net bilebiliyor bilmiyorum ama var yani bir şeyler işteomrkcmn yazdı: ↑04 Ara 2021 10:14Konuyu onaylamayacaktım ama can sıkıntısı onayladım birazda yardırayım dedim. Belki eleman okur.aknctn yazdı: ↑04 Ara 2021 10:06Konu belliki reklam ama dokunmuycam bu sefer. İnsanlara yaradan tarafından ilahi bi güç verilmedikçe bunu cinlerle bağlantı kurarak yaptıkları kanaatindeyim. Cinler nasıl bilir geleceği onu bilemem belkide @omrkcmn dediği gibidir. Yalnız bu işlerde yani büyüdür diğer varlıklarla bağlantı kurmaktır sanırım yahudiler ilk sırada yer alıyor.
Hide post links |