DUYURULAR!
  • Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
  • Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.

Nintendo Switch Türkçe Oyunlar Listesi

Nintendo Switch/Lite Oyunları

Moderatör: aknctn

grkn1905
Makaleler: 0
Reactions:
Cevaplar: 0
Been thanked: 3 time

Re: Nintendo Switch Türkçe Oyunlar Listesi

#106 Okunmamış mesaj gönderen grkn1905 »

Bu konu kez öne çıkarıldı
omrkcmn, görüşüne saygı duyuyorum. Ücretli üyeliği baya pahalı haklısın bahsetmiştim zaten yazarken. Ben ücretsiz olarak kullanıyorum arada reklam giriyor ama benim açımdan çok rahatlık oldu. İndirime giren tüm oyunları anında takip edebiliyorum. PC’den bakıyorsan dediğin gibi eshopprice takipsiz. Ben telefondan sürekli takip ettiğim için uygulama çok daha rahat ve stabil. Türk parasına çevirmiyor evet ama kendim hesaplıyorum zaten hemen Google’dan güncel kura bakarak. Bir eshopprice olmasa da güzel alternatif diye düşünüyorum.

[ Gönderilen platform iPhone ]

Etiketler:
Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Kullanıcı avatarı
omrkcmn
Makaleler: 0
Reactions:
Cevaplar: 1
Has thanked: 207 time
Been thanked: 152 time

Re: Nintendo Switch Türkçe Oyunlar Listesi

#107 Okunmamış mesaj gönderen omrkcmn »

grkn1905 yazdı: 03 Tem 2025 23:57 omrkcmn, görüşüne saygı duyuyorum. Ücretli üyeliği baya pahalı haklısın bahsetmiştim zaten yazarken. Ben ücretsiz olarak kullanıyorum arada reklam giriyor ama benim açımdan çok rahatlık oldu. İndirime giren tüm oyunları anında takip edebiliyorum. PC’den bakıyorsan dediğin gibi eshopprice takipsiz. Ben telefondan sürekli takip ettiğim için uygulama çok daha rahat ve stabil. Türk parasına çevirmiyor evet ama kendim hesaplıyorum zaten hemen Google’dan güncel kura bakarak. Bir eshopprice olmasa da güzel alternatif diye düşünüyorum.
Tercih meselesi. Sonuçta aynı amaca hizmet ediyor. Teşekkürler.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Cevapla Önceki başlıkSonraki başlık

“Nintendo Switch” sayfasına dön