DUYURULAR!
  • Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
  • Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.

Nintendo Switch Türkçe Oyunlar Listesi

Nintendo Switch/Lite Oyunları

Moderatör: aknctn

grkn1905
Makaleler: 0
Reactions:
Cevaplar: 0
Been thanked: 3 time

Re: Nintendo Switch Türkçe Oyunlar Listesi

#91 Mesaj gönderen grkn1905 »

Bu konu kez öne çıkarıldı
aknctn, kesinlikle haklısın. Sırf bu Türkçe olmaması yüzünden konsola özgü oyunları layığıyla oynayamıyorum. Oynasam da aynı hazzı alamıyorum. Çipletme işlemi yaparsam sadece dediğin sebeple yapacağım ben de. Ama yama nerden yüklenir o işlemler nasıl yapılır. Çok hakim olmadığım içinde girmiyorum şimdilik o işlere. Arise, The Last Campfire, Oceanhorn gibi oyunlarla devam ediyorum şimdilik:) Çokta keyif alıyorum bu oyunlardan.

[ Gönderilen platform iPhone ]

Etiketler:
Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Kullanıcı avatarı
aknctn
Reactions:
Cevaplar: 3
Has thanked: 197 time
Been thanked: 284 time

#92 Mesaj gönderen aknctn »

grkn1905 yazdı: 25 Haz 2025 11:36 aknctn, kesinlikle haklısın. Sırf bu Türkçe olmaması yüzünden konsola özgü oyunları layığıyla oynayamıyorum. Oynasam da aynı hazzı alamıyorum. Çipletme işlemi yaparsam sadece dediğin sebeple yapacağım ben de. Ama yama nerden yüklenir o işlemler nasıl yapılır. Çok hakim olmadığım içinde girmiyorum şimdilik o işlere. Arise, The Last Campfire, Oceanhorn gibi oyunlarla devam ediyorum şimdilik:) Çokta keyif alıyorum bu oyunlardan.

Nintendo Switch oyunlarına Türkçe yama yükleme başlıklı bir konu hazırlayıp açıcam. Az bir zamana ihtiyacım var siz de o zamana kadar karar vermiş olur ve belki de yaptırırsınız.
Resim

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Kullanıcı avatarı
omrkcmn
Reactions:
Cevaplar: 1
Has thanked: 207 time
Been thanked: 152 time

#93 Mesaj gönderen omrkcmn »

grkn1905 yazdı: 25 Haz 2025 10:54 Teşekkürler tekrar, gönderdiğiniz linkleri de inceleyeceğim. İlerde belki çipleme işlemi yaptırırım. Evet eski bir nintendocu olarak nintendo’nun Türkiye ve Türkçe’ye bakış açısını bende beğenmiyorum. DS ve DSİ XL’ımdan R4 var Wİİ’m softmode’lu ama Switch Oled ve Switch Lite’mı şimdilik bu şekilde kullanmayı tercih ediyorum. Arise vb platform oyunlarını oynamayı seviyorum zaten dinlendirici oluyor uyumadan 30 dk 1 saat kadar. Bu tarz oyunları da indirimli yakalayınca alıyorum. Yüzlerce oyunum olunca biraz da şuna bakayım mantığı ile hiçbir oyuna konsantre olamıyorum:)) o yüzden şimdilik az sayıda oyunla ilerlemeyi tercih ediyorum.
Oyunlar çoğu zaman uyguna geliyor. Geçen Metroid Prime Remaster aldım 1100 liraya. Şu ekonomide fazla bir şey değil. Çoğu third party oyunlar Steam'den vs daha ucuz güzel olunca hemen kapıyorum. Çok oyun almak iyi değil aslında. Bir oyuna sağlam odaklanınca enfes oluyor. 5 -6 ay sadece Zelda Totk oynamıştım zamanında. Bu aralar çok oyun aldım (çok dediğim mario wonder metroid) hangisini oynasam diye düşünüyorum :)

Bir oyun olsun sağlam olsun. Kitap gibi...

Nintendo maceramı Switch ile sonlandıracağım zaten. Rog xbox bekliyorum heyecanla.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
grkn1905
Reactions:

#94 Mesaj gönderen grkn1905 »

omrkcmn, kesinlikle öyle wii’m tıka basa oyun dolu. Ama çok azını hakkını vererek oynamışımdır. Switch için 3. Parti oyunlar oldu şu ana kadar tercihlerim . @aknctn gibi güzel insanların sizlerin katkıları ile oluşturduğu böyle listelerden bakıp YouTube dan oynanış videolarını izleyerek beğendiğim oyunların isimlerini istek listeme kaydediyorum. Eshop’tan ve eshopprices’tan takip ederek alıyorum oyunları. Şu ana kadar aldığım oyunların en pahalısı 300 tl civarı idi(stardew walley). Onun haricide çok güzel oyunları 35-105 tl arası değişen fiyatlarla edindim. Az oyun olunca elimde oyunun hakkını vererek oynayıp başka oyunlara geçiyorum. Ama tabi ki bütçe ve istek durumu ile alakalı bu durum. Ben çipletirim beni takmayan firmayı ben de takmam gibi yorumlara da saygı duyuyorum. Belki ben de çipletirim ileride ama sadece Türkçe oyun yamaları için olur bu durum.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Kullanıcı avatarı
Morty
Reactions:
Has thanked: 46 time
Been thanked: 19 time

#95 Mesaj gönderen Morty »

@grkn1905 kalıcı ban ve brick riski var yapmamanı tavsiye ederim. Bölge değiştirip diğeri ülkelerdeki indirimleri yakalayabilirsin veya alternatif eshoplara yönelebilirsin.

[ Gönderilen platform Android ]

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Kullanıcı avatarı
aknctn
Reactions:

#96 Mesaj gönderen aknctn »

grkn1905, Teşekkür ederiz o sizin güzel görüşünüz.

Sizin de bildiğiniz keşfettiğiniz listede olmayan Türkçe oyun varsa buradan yazarsanız listeye ekleriz.
Resim

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Kullanıcı avatarı
omrkcmn
Reactions:

#97 Mesaj gönderen omrkcmn »

aknctn yazdı: 25 Haz 2025 11:29 grkn1905, omrkcmn, ben çip olayını sadece Türkçe olmayanlara Türkçe yama yükleyebilmek için düşünüyorum bazen. Kusura bakmasınlar hakkediyorlar :)

Nintendo da beni çeken şey de dediğiniz gibi konsola özgü oyunlarının huzur veren bir yapısı olması.
Kesinlikle. Bende öyle düşünüyordum ama sonra vazgeçtim. Özellikle Nintendo oyunlarında fazla diyalog yok, olanlarda da bir şekilde hallediyorum zaten.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Kullanıcı avatarı
aknctn
Reactions:

#98 Mesaj gönderen aknctn »

Agarta Türkçe Dublaj (Türk yapımı sinematik)

Dostlar oyun Türk yapımı ve Türk oyuncular var haliyle Türkçe dublaj çıkış yaptı. Steam ve Playstation'da. Nintendo'da deneyemedim ama haliyle Türkçe olacaktır. Listeye ekledim.

Agarta Türkçe.jpg
Resim

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Kullanıcı avatarı
aknctn
Reactions:

#99 Mesaj gönderen aknctn »

Bu konuyu da mutlaka ziyaret edip destek olun arkadaşlar (yorum, paylaşım vb.)

viewtopic.php?t=2541
Resim

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
grkn1905
Reactions:

#100 Mesaj gönderen grkn1905 »

aknctn, Başka bir forumda gördüm görseli ile paylaşmışlar Lost in Random: The Eternal Die oyunu da Türkçe’ymiş switchte.(denemedim ama)

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Kullanıcı avatarı
aknctn
Reactions:

#101 Mesaj gönderen aknctn »

grkn1905 yazdı: 01 Tem 2025 19:15 aknctn, Başka bir forumda gördüm görseli ile paylaşmışlar Lost in Random: The Eternal Die oyunu da Türkçe’ymiş switchte.(denemedim ama)

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim yazdığından beri denemeye ve denettirmeye çalışıyorum ama yapamadım teyit edip listeye eklemek istedim uğraşıyorum.
Resim

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Kullanıcı avatarı
aknctn
Reactions:

#102 Mesaj gönderen aknctn »

Lost in Random: The Eternal Die teyit edildi Türkçe. Teşekkürler @grkn1905
Resim

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
grkn1905
Reactions:

#103 Mesaj gönderen grkn1905 »

aknctn, omrkcmn, Arkadaşlar Apple store’da bir uygulama var NT Deals adında. Çok başarılı buldum ben kendi adıma. Eshopprice’ın uygulama versiyonu gibi bulunduğun region’u seçiyorsun tüm indirimleri vs görüyorsun. Başka shoplardaki fiyatları da gösteriyor. Ayrıca istek listesi oluşturabiliyorsun maille üye olunca. Tüm oyunların görselleri metacriric skorları ve uygulamadan ayrılmadan YouTube üzerinden inceleme videolarına bakabiliyorsun. Ücretli versiyonu pahalı biraz. Arada reklam çıkıyor ama benim hoşuma gitti. Play store’da var mı bilmiyorum ama ilgilenen arkadaşlarıma bir öneri olsun:) iyi oyunlar…

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Kullanıcı avatarı
aknctn
Reactions:

#104 Mesaj gönderen aknctn »

grkn1905 yazdı: 03 Tem 2025 14:24 aknctn, omrkcmn, Arkadaşlar Apple store’da bir uygulama var NT Deals adında. Çok başarılı buldum ben kendi adıma. Eshopprice’ın uygulama versiyonu gibi bulunduğun region’u seçiyorsun tüm indirimleri vs görüyorsun. Başka shoplardaki fiyatları da gösteriyor. Ayrıca istek listesi oluşturabiliyorsun maille üye olunca. Tüm oyunların görselleri metacriric skorları ve uygulamadan ayrılmadan YouTube üzerinden inceleme videolarına bakabiliyorsun. Ücretli versiyonu pahalı biraz. Arada reklam çıkıyor ama benim hoşuma gitti. Play store’da var mı bilmiyorum ama ilgilenen arkadaşlarıma bir öneri olsun:) iyi oyunlar…

Bravo çok güzel bir uygulama araştırıp forumda konusunu açtım hemen çok faydalı olacaktır bilmeyen için teşekkürler @grkn1905

viewtopic.php?t=2542
Resim

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Kullanıcı avatarı
omrkcmn
Reactions:

#105 Mesaj gönderen omrkcmn »

grkn1905 yazdı: 03 Tem 2025 14:24 aknctn, omrkcmn, Arkadaşlar Apple store’da bir uygulama var NT Deals adında. Çok başarılı buldum ben kendi adıma. Eshopprice’ın uygulama versiyonu gibi bulunduğun region’u seçiyorsun tüm indirimleri vs görüyorsun. Başka shoplardaki fiyatları da gösteriyor. Ayrıca istek listesi oluşturabiliyorsun maille üye olunca. Tüm oyunların görselleri metacriric skorları ve uygulamadan ayrılmadan YouTube üzerinden inceleme videolarına bakabiliyorsun. Ücretli versiyonu pahalı biraz. Arada reklam çıkıyor ama benim hoşuma gitti. Play store’da var mı bilmiyorum ama ilgilenen arkadaşlarıma bir öneri olsun:) iyi oyunlar…
Konuyada yazdım biraz para cukkalama işi gibi geldi bana. Eshopprice her şeyiyle yetiyor. nt çok karmaşık çarşamba pazarı gibi. Artıları yok değil tabi.

[ Gönderilen platform Android ]

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Cevapla Önceki başlıkSonraki başlık

“Nintendo Switch” sayfasına dön