DUYURULAR!
- Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
- Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
Death Relives: Türk Oyun Sektöründen Bir Yapım
Moderatör: aknctn
- omrkcmn
- Makaleler: 0
- Has thanked: 207 time
- Been thanked: 146 time
Death Relives: Türk Oyun Sektöründen Bir Yapım
Bu konuyu öne çıkaranlar: aknctn
Bu konu 1 kez öne çıkarıldı
⬆️ Öne Çıkar
İstanbul merkezli bağımsız oyun stüdyosu Nyctophile Studios tarafından geliştirilen "Death Relives", korku ve hayatta kalma türlerini bir araya getiren etkileyici bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Unreal Engine 5 motoruyla geliştirilen bu oyun, Aztek mitolojisinden esinlenen atmosferi ve Türkçe dublaj desteğiyle dikkat çekiyor.
Aztek Mitolojisinin Karanlık Yüzüyle Tanışın
Oyunun ana karakteri Adrian, annesiyle birlikte lise mezuniyet balosundan dönerken ıssız bir orman yolunda yerde yatan bir bedenle karşılaşır. Yardım etmek için arabadan inen annesi, gizemli bir varlık tarafından ormanın derinliklerine sürüklenir. Adrian, annesini kurtarmak için izleri takip eder ve kendini ürkütücü bir konakta bulur. Bu konakta, Aztek tanrısı Xipe Totec ve onun hizmetkârlarıyla karşılaşır. Oyuncular, Adrian'ın annesini kurtarma çabasında gizlilik, bulmaca çözme ve hayatta kalma mekaniklerini deneyimleyecekler.
Türkçe Dublaj ve Seslendirme Kalitesi
"Death Relives", Türkçe dublaj desteğiyle yerel oyunculara daha derin bir deneyim sunmayı hedefliyor. Oyunun demosunda, karakterlerin duygusal durumları ve korku anlarındaki seslendirmeler oldukça başarılı bulunmuş. Ancak, Aztek tanrısı Xipe Totec'in kendi dilinde konuşması, oyunun atmosferine otantik bir dokunuş katıyor.
Duyuru Fragmanı
Steam'de Dikkat Çeken Başarı
Oyunun demosu, yayınlandığı gün Steam'de en çok indirilen demolar arasında ilk sıraya yerleşti. Bu başarı, yerli yapım bir oyunun uluslararası platformlarda da ilgi görebileceğini gösteriyor. Nyctophile Studios, oyunculardan gelen geri bildirimleri dikkate alarak oyunu daha da geliştirmeyi planlıyor.
Çıkış Tarihi ve Platformlar
Başlangıçta 2024'ün ilk çeyreğinde çıkması planlanan "Death Relives", bazı ertelemeler yaşamış olsa da, geliştirici ekip oyunun yakın zamanda piyasaya sürüleceğini belirtiyor. Oyun, PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S platformlarında oyuncularla buluşacak.
"Death Relives", Türk oyun sektöründe korku türünde önemli bir adım olarak görülüyor. Aztek mitolojisiyle harmanlanmış hikâyesi, kaliteli seslendirmeleri ve dikkat çekici atmosferiyle oyuncuların beğenisini kazanması bekleniyor.
Oyunun çıkışını sabırsızlıkla bekliyorum.
Oyunun sayfası
https://store.playstation.com/tr-tr/concept/10006282
Etiketler:
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
- omrkcmn
Re: Death Relives: Türk Oyun Sektöründen Bir Yapım
@aknctn anasayfaya haber ekleyebiliyorsak iyi olur.
Hide post links |
- Morty
- Has thanked: 45 time
- Been thanked: 19 time
Tarzım değil ama güzel bi adım. Videoları izledim çocuğun Türkçe çığlık atması bağrışları samimi gelmedi alışık olmadığımızdan sanırım
[ Gönderilen platform Android ]

Hide post links |
- aknctn
- Has thanked: 188 time
- Been thanked: 284 time
Nereye eklemek istiyorsun müdürüm portal anasayfaya mı?

Hide post links |
- aknctn
Dün X hesabımızda paylaşmıştım ben çok etkilendim. Çok başarılı olacağına inanıyorum Türkçe dublaj bir oyun duymak uzun bir aradan sonra çok sevindirdi beni.

Hide post links |
- omrkcmn
Aynen haber girdisi olur sana yarayacaksa.

Hide post links |
- omrkcmn
Morty,
Yıllardır dublajlı oyun oynamıyoruz ondandır :)Morty yazdı: 04 Haz 2025 18:09 Tarzım değil ama güzel bi adım. Videoları izledim çocuğun Türkçe çığlık atması bağrışları samimi gelmedi alışık olmadığımızdan sanırım

Hide post links |
- aknctn
Bu yeterli müdürüm?