Laptop Kapak Kapalıyken Çalıştırma Yani Laptop Kapağı Kapalıyken Sistemi Açmak Çalıştırmak İstiyorum
Moderatör: aknctn
-
- Articles: 0
- Ruh hali:
- Has thanked: 6 time
- Been thanked: 4 time
Laptop Kapak Kapalıyken Çalıştırma Yani Laptop Kapağı Kapalıyken Sistemi Açmak Çalıştırmak İstiyorum
Laptopu bi ekrana bağladım ve mobilyada çıkarıp yerleştirmesi kolay olmayan biyere koydum. Kullandıktan sonra kapatınca tekrar açmak çalıştırmak için yerinden çıkarıp kapağını açarak güç power düğmesine basıp tekrar kapağı kapatarak yerine koymam gerekiyor. Bu iş çok zahmetli ve yorucu. Kapağını kaldırmadan çalıştırmanın bi yolu var mı usb klavye bağladım ordan açılabilir mi??
O dediğiniz bi özellik olarak Windows’da yok. Cihazlarda da bir tek Dell yaptı sanırım. Ama ben monster kullanıyorum kendi uygulamasında şöyle bir özellik var. Ekte ekran görüntüsü mevcut fişe takıldığında otomatik açılıyor. Kapatırken normal kapatıyorum bekleme moduna vs almıyorum.
Harici ugulamalarla yapabilirsiniz. Bakınıcam bulursam yazarım. Tabi her kullanımdan sonra fişi çekip takmak sorun olmayacaksa veya üzerinde switch bulunan bir priz kullanabilirsiniz.
Tam mesaja gitHarici ugulamalarla yapabilirsiniz. Bakınıcam bulursam yazarım. Tabi her kullanımdan sonra fişi çekip takmak sorun olmayacaksa veya üzerinde switch bulunan bir priz kullanabilirsiniz.
Etiketler:
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
-
aknctn Verified
- Moderatör
- 5
- Ruh hali:
- Has thanked: 182 time
- Been thanked: 270 time
O dediğiniz bi özellik olarak Windows’da yok. Cihazlarda da bir tek Dell yaptı sanırım. Ama ben monster kullanıyorum kendi uygulamasında şöyle bir özellik var. Ekte ekran görüntüsü mevcut fişe takıldığında otomatik açılıyor. Kapatırken normal kapatıyorum bekleme moduna vs almıyorum.
Harici ugulamalarla yapabilirsiniz. Bakınıcam bulursam yazarım. Tabi her kullanımdan sonra fişi çekip takmak sorun olmayacaksa veya üzerinde switch bulunan bir priz kullanabilirsiniz.
Hide post links |
-
omrkcmn Verified
- Moderatör
- 5
- Has thanked: 200 time
- Been thanked: 144 time
Mac'te de yok bu özellik. Eğer böyle olacaksa uykuya al diyor adamlar.
Hide post links |
-
- Ruh hali:
- Has thanked: 6 time
- Been thanked: 4 time
aknctn yazdı: ↑11 Kas 2024 08:14 O dediğiniz bi özellik olarak Windows’da yok. Cihazlarda da bir tek Dell yaptı sanırım. Ama ben monster kullanıyorum kendi uygulamasında şöyle bir özellik var. Ekte ekran görüntüsü mevcut fişe takıldığında otomatik açılıyor. Kapatırken normal kapatıyorum bekleme moduna vs almıyorum.
Untitled.jpg
Bu seçeneği aktif edince priz takılı değil laptopun şarjı bitiyor mu kendi kendine
Hide post links |
-
aknctn Verified
- Moderatör
- 5
- Ruh hali:
- Has thanked: 182 time
- Been thanked: 270 time
Hayır şarjı bitmiyor.
Hide post links |