Laptop Kapak Kapalıyken Çalıştırma Yani Laptop Kapağı Kapalıyken Sistemi Açmak Çalıştırmak İstiyorum

Dizüstü Bilgisayar Seçimi, Teknik Destek ve Genel Tartışmalar

Moderatör: aknctn

aydnongr
Articles: 0
Ruh hali:
Has thanked: 6 time
Been thanked: 4 time
Türkiye

Laptop Kapak Kapalıyken Çalıştırma Yani Laptop Kapağı Kapalıyken Sistemi Açmak Çalıştırmak İstiyorum

#1 Okunmamış mesaj gönderen aydnongr »

Laptopu bi ekrana bağladım ve mobilyada çıkarıp yerleştirmesi kolay olmayan biyere koydum. Kullandıktan sonra kapatınca tekrar açmak çalıştırmak için yerinden çıkarıp kapağını açarak güç power düğmesine basıp tekrar kapağı kapatarak yerine koymam gerekiyor. Bu iş çok zahmetli ve yorucu. Kapağını kaldırmadan çalıştırmanın bi yolu var mı usb klavye bağladım ordan açılabilir mi??
gönderen aknctn » 11 Kas 2024 08:14
O dediğiniz bi özellik olarak Windows’da yok. Cihazlarda da bir tek Dell yaptı sanırım. Ama ben monster kullanıyorum kendi uygulamasında şöyle bir özellik var. Ekte ekran görüntüsü mevcut fişe takıldığında otomatik açılıyor. Kapatırken normal kapatıyorum bekleme moduna vs almıyorum.

Untitled.jpg

Harici ugulamalarla yapabilirsiniz. Bakınıcam bulursam yazarım. Tabi her kullanımdan sonra fişi çekip takmak sorun olmayacaksa veya üzerinde switch bulunan bir priz kullanabilirsiniz.
Tam mesaja git

Etiketler:
Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Kullanıcı avatarı
aknctn
Verified
Moderatör
Cevaplar: 3
5
Ruh hali:
Has thanked: 182 time
Been thanked: 270 time
Türkiye

#2 Okunmamış mesaj gönderen aknctn »

O dediğiniz bi özellik olarak Windows’da yok. Cihazlarda da bir tek Dell yaptı sanırım. Ama ben monster kullanıyorum kendi uygulamasında şöyle bir özellik var. Ekte ekran görüntüsü mevcut fişe takıldığında otomatik açılıyor. Kapatırken normal kapatıyorum bekleme moduna vs almıyorum.

Untitled.jpg

Harici ugulamalarla yapabilirsiniz. Bakınıcam bulursam yazarım. Tabi her kullanımdan sonra fişi çekip takmak sorun olmayacaksa veya üzerinde switch bulunan bir priz kullanabilirsiniz.
Resim

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Kullanıcı avatarı
omrkcmn
Verified
Moderatör
5
Has thanked: 200 time
Been thanked: 144 time
Türkiye

#3 Okunmamış mesaj gönderen omrkcmn »

Mac'te de yok bu özellik. Eğer böyle olacaksa uykuya al diyor adamlar.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
aydnongr
Ruh hali:
Has thanked: 6 time
Been thanked: 4 time
Türkiye

#4 Okunmamış mesaj gönderen aydnongr »

aknctn yazdı: 11 Kas 2024 08:14 O dediğiniz bi özellik olarak Windows’da yok. Cihazlarda da bir tek Dell yaptı sanırım. Ama ben monster kullanıyorum kendi uygulamasında şöyle bir özellik var. Ekte ekran görüntüsü mevcut fişe takıldığında otomatik açılıyor. Kapatırken normal kapatıyorum bekleme moduna vs almıyorum.

Untitled.jpg

Bu seçeneği aktif edince priz takılı değil laptopun şarjı bitiyor mu kendi kendine

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Kullanıcı avatarı
aknctn
Verified
Moderatör
Cevaplar: 3
5
Ruh hali:
Has thanked: 182 time
Been thanked: 270 time
Türkiye

#5 Okunmamış mesaj gönderen aknctn »

Hayır şarjı bitmiyor.
Resim

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Cevapla Önceki başlıkSonraki başlık

“Dizüstü Bilgisayar” sayfasına dön