Ekonomist Steve Hanke Türkiye Paylaşımları - Trol Müsün Mübarek
Moderatör: aknctn
Gönderiyi Öne Çıkar
Durum
- siyah.jack
- Moderatör
- Articles: 0
- 4
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 19 kez
Twittwe'da yeni adı X'de Steve Hanke adında bir ekonomik dikkatimi çekti çünkü sıkça Türkiye ekonomisi hakkında paylaşımlar yapıyor. Sonra kimdir nedir bi bakalım dedim vikipedide bu yazıyor. -Steve H. Hanke Amerikalı bir ekonomist ve Baltimore, Maryland'deki Johns Hopkins Üniversitesi'nde uygulamalı ekonomi profesörüdür.
Türkiye hakkında sürekli iyimser şeyler paylaşıyor sanki malum tarafım trolü
Türkiye hakkında sürekli iyimser şeyler paylaşıyor sanki malum tarafım trolü
Türkçe çevirisi -#TurkeyWatch : Haziran ayında Türkiye'nin petrol ve doğal gaz çıkarma seviyesi TÜM ZAMANLARIN EN YÜKSEK SEVİYESİNE ulaştı. TÜRKİYE TOPARLANMA YOLUNDA.
Türkçe çevirisi -#TurkeyWatch : Türkiye'nin para arzının (M3) 6 aylık yıllık büyüme hızı %35,4'e geriledi ve bu 2 yılın en düşük seviyesi oldu.
Bugün Türkiye'nin enflasyonunun yaklaşık %27/yıl seviyesinde olduğunu ve düşmeye devam ettiğini gördüğümde hiç şaşırmıyorum.
TÜRKİYE TOPARLANMA YOLUNDA.
Türkçe çevirisi -"Hayatı ve hürriyeti için son fedakarlığı yapan bir millet yenilmez." - Atatürk
Türkçe çevirisi -#TurkeyWatch : Türkiye 9 ayın ardından ilk kez cari fazla verdi. TÜRKİYE GÖLGEDEN ÇIKIYOR.
Türkçe çevirisi -#TurkeyWatch : Bugün Türkiye'nin enflasyon oranını %26,9/yıl olarak ölçüyorum. TÜRKİYE TOPARLANMA YOLUNDA.
Türkçe çevirisi -#TurkeyWatch : Yüksek frekanslı verileri kullanarak Türkiye'nin yıllık enflasyonunu %26,9/yıl olarak ölçüyorum. Bu, %61,8/yıl olan resmi enflasyon oranından çok daha düşük. Ölçümüm resmi enflasyon ölçümüne öncülük ediyor. TÜRKİYE İYİLEŞME YOLUNDA.
Türkçe çevirisi -#TurkeyWatch : Türkiye'nin para arzı (M3) ~%47/yıl oranında büyüyor, bu son iki yıldaki en yavaş M3 YoY büyüme oranı. Gece gündüzü takip ederken, bugün Türkiye'nin enflasyonunu ~%26/yıl olarak ölçüyorum. TÜRKİYE İYİLEŞME YOLUNDA.
Türkçe çevirisi -#TurkeyWatch : Türkiye'nin para arzının (M3) 6 aylık yıllık büyüme hızı %35,4'e geriledi ve bu 2 yılın en düşük seviyesi oldu.
Bugün Türkiye'nin enflasyonunun yaklaşık %27/yıl seviyesinde olduğunu ve düşmeye devam ettiğini gördüğümde hiç şaşırmıyorum.
TÜRKİYE TOPARLANMA YOLUNDA.
Türkçe çevirisi -"Hayatı ve hürriyeti için son fedakarlığı yapan bir millet yenilmez." - Atatürk
Türkçe çevirisi -#TurkeyWatch : Türkiye 9 ayın ardından ilk kez cari fazla verdi. TÜRKİYE GÖLGEDEN ÇIKIYOR.
Türkçe çevirisi -#TurkeyWatch : Bugün Türkiye'nin enflasyon oranını %26,9/yıl olarak ölçüyorum. TÜRKİYE TOPARLANMA YOLUNDA.
Türkçe çevirisi -#TurkeyWatch : Yüksek frekanslı verileri kullanarak Türkiye'nin yıllık enflasyonunu %26,9/yıl olarak ölçüyorum. Bu, %61,8/yıl olan resmi enflasyon oranından çok daha düşük. Ölçümüm resmi enflasyon ölçümüne öncülük ediyor. TÜRKİYE İYİLEŞME YOLUNDA.
Türkçe çevirisi -#TurkeyWatch : Türkiye'nin para arzı (M3) ~%47/yıl oranında büyüyor, bu son iki yıldaki en yavaş M3 YoY büyüme oranı. Gece gündüzü takip ederken, bugün Türkiye'nin enflasyonunu ~%26/yıl olarak ölçüyorum. TÜRKİYE İYİLEŞME YOLUNDA.
En son aknctn tarafından 19 Ağu 2024 22:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: ilgili etiketler eklendi. İmla düzeltmeleri yapıldı.
Sebep: ilgili etiketler eklendi. İmla düzeltmeleri yapıldı.
Etiketler:
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
- Morty
- Articles: 0
- 4
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 43 kez
her şeyi olumluysa vergilerimizle finanse edilen troldür