Trabzon Havalimanından Yeni Trabzon Otogara Nasıl Gidilir
Moderatör: aknctn
-
omrkcmn Verified
- Moderatör
- Articles: 0
- 5
- Teşekkür etti: 196 kez
İlin yabancısı olarak ulaşacağım çevre bir il için Sabiha Gökçen'den Trabzon'a gittim. Daha önce otogar şehir merkezinde olduğu için ulaşım kolaydı lakin yeni otogar açıldığı için nasıl ulaşırım sorusuna cevap bulamadım. Deneyimleyerek öğrendim.
Havalimanına indikten sonra kazıklanmadan yeni otogara gitmenin tek yolu minibüs + 10 dk yürümek. Minibüse havalimanının çıkışından ana yola giderek ulaşabiliyorsunuz. Biraz ileride ki duraktan herhangi bir minibüsü durdurarak yeni otogara nasıl giderim demeniz yeterli. Zaten insanımız yardımcı olmayı sevdiği için yolcusuyla şoförüyle size yardımcı olacaklar.
Havalimanına indikten sonra kazıklanmadan yeni otogara gitmenin tek yolu minibüs + 10 dk yürümek. Minibüse havalimanının çıkışından ana yola giderek ulaşabiliyorsunuz. Biraz ileride ki duraktan herhangi bir minibüsü durdurarak yeni otogara nasıl giderim demeniz yeterli. Zaten insanımız yardımcı olmayı sevdiği için yolcusuyla şoförüyle size yardımcı olacaklar.
Etiketler:
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
-
aknctn Verified
- Moderatör
- Articles: 0
- 5
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 176 kez
İstanbul gibi taksi sorunu var mıdır bilmiyorum ama taksiciler her yerde aynıdır.
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |