Türkiye'nin En Ucuz Koşu bandı! En ucuz yürüyüş bandını aldık ve denedik!

Sağlıklı Yaşam İçin

Moderatör: aknctn

Kemal
Moderatör
Articles: 0
Cevaplar: 1
1
Ruh hali:
Teşekkür etti: 11 kez
İletişim:
Türkiye

#1 Okunmamış mesaj gönderen Kemal »

Yaz geldi,

Neredeyse fazla kilo ben dahil herkesin ciddi sorunu olmuş durumda...

Spor salonlarının fiyatları aşırı yüksek şu an ki fiyatlar ile istanbul'da mahalle arası bir spor salonunun fiyatının 10.000TL' na dayandığını duydum.

Kendi deneyimim 3 aylık 9 bin TL şeklinde : )

Dikkatimi malum online sitelerdeki ilanlar çekti.

Dedim ki yürüme bantları, koşu bantları ne kadar? En ucuz koşu bandı ne kadardan başlıyor?

Küçük bir araştırma yaptım. En ucuz koşu bandını, doğru tabirle en ucuz yürüyüş bandını buldum!!!

Amaç sadece kilo vermek, zayıflamak olmayabilir!

Bir çok kişi eve bu tip bir cihazın alınmasının gereksiz olduğunu düşünüyor. Ancak şu şekilde düşünmeli tek amaç zayıflamak olmayabilir.

Metropol şehirlerde her evin etrafında bir park olmuyor veya olsa bile evde olduğumuz saatlerde parka inmek güvenli olamayabiliyor.

Açık ve net konuşmak gerekirse sabah 9 da işbaşı yapıp evine en erken anca 20:30 gibi varan biri iseniz, etrafınızda benim olduğu gibi yüzlerce metrekare park dahi olsa inip yürümeyi bırak oturmaya bile üşenebiliyorsunuz...

Bu yüzden tavsiye edilen günlük yürüme alışkanlığını bu tip bir yürüme bandı ile evde de gerçekleştirebiliriz.

Bu niyetle yaptığımız inceleme sonucu katlanıp koltuğun altına girebilen bir yürüme bandı olmalı dedik.

Ses yapmayan, yer kaplamayan bir yürüme bandı olması gerekir dedik.

Şu an ilanlarda en düşük fiyatlı, en ucuz ancak kendi açımdan fiyatına göre yeterli kalitede yürüme bandını aldık.

Kochler marka yürüyüş bandı aldık!

yrm kutu.jpg
image.png

Bluetooth' lu, cep telefonu ile de kontrol edilip takip edilebilen yürüyüş bandı!

image.png

En güzel özellikleri;

• Küçük ve yer kaplamayan bir yürüyüş bandı,
  • Katlanabilen bir yürüyüş bandı,

• Yatağın, koltuğun altına girebiliyor. Özetle robot süpürgenin takılmadan geçtiği noktalara girebiliyor diyebiliriz...

• Çok ses yapmıyor. Altına ince bir mat koyabilirseniz titreşimi de engellemiş olursunuz.
  • Bluetooth ile cep telefonu uygulamasına bağlanılıp, kalori, hız, süre vb. takip edilebilir kumanda edilebilir.

• Hafif ve kolay taşınabilir. odadan odaya rahatlıkla gidebiliyor önünde küçük tekerleri var kendine çekerek daha kolay gidiyor.

Kaç kiloya kadar yürüyüş bandını kullanabiliriz ?

İlgili ürünün online satış sitesindeki markanın kendi yorumlarında 120 kg' a kadar uygundur diyor. üzerindeki etikette 110kg gibi bir ibare vardır.

image.png

Kochler marka yürüyüş bandı nasıl? Yürüyüş bandı nasıl kurulur. Videomuzda detaylıca izleyelim...

Dosya ekleri
image.png
Resim

Etiketler:
Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Kullanıcı avatarı
aknctn
Verified
Moderatör
Cevaplar: 2
5
Ruh hali:
Teşekkür etti: 176 kez
Türkiye

#2 Okunmamış mesaj gönderen aknctn »

Güzel bir paylaşım ve inceleme olmuş teşekkürler.
Resim

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Kullanıcı avatarı
omrkcmn
Verified
Moderatör
5
Teşekkür etti: 196 kez
Türkiye

#3 Okunmamış mesaj gönderen omrkcmn »

Spor salonlarının fiyatları anormal seviyelerde. Amacımız hareket etmek. Bende evde yapılabilecek spor ve kullanabileceğim aletlere bakınıyordum. Güzel konu.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Cevapla Önceki başlıkSonraki başlık

“Spor” sayfasına dön