- Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
- Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
Wowturkey Kapandı
Moderatör: aknctn
- omrkcmn
- Makaleler: 0
- Has thanked: 207 time
- Been thanked: 152 time
Wowturkey Kapandı
Bir çok inşaat hakkında bilgi bulduğumuz tek yerdi....
Kim bilir belki burası wowturkey olur....
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
- aknctn
- Makaleler: 0
- Has thanked: 197 time
- Been thanked: 284 time
Re: Wowturkey Kapandı
Burada da reklam gelirleri giderleri karşılamıyor kimi zaman gerçekten zorlanıyorum. Yeterli yazılım bilgisine sahip olmadığımdan tüm eklentileri yurtdışı forumlardan destek alarak uyarlıyorum. Ve çok çok önemli olan seo desteği bile alacak maddi kaynak yok.
Bu işi gönülle yapanların hevesini kıran bişey var. O da insanların forumdan alacağını alıp teşekkür bile etmeden ayrılmaları, kendi tecrübelerini paylaşmamaları ve bilgi paylaşımı yapmamaları. Zor zamanlar oldu yine olacak ancak burada gücü motivasyonu ziyaretçilerin katkılarından alıyoruz umarım destek artarak devam eder.
Herşeyi tek bi çatı altında toplamak istiyorum download bölümü var deneme indirme dosyaları ekledim aylardır uyarlama ve türkçeleştirme çalışması arka planda devam ediyor. Ve daha neler neler yapılacak zaman içerisinde. Nelerle uğraşıyoruz ama gel gelelim işte.......
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |