DUYURULAR!
- Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
- Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
Horizon Forbidden West İçin Oynanış Videosu Yayınlandı - Horizon Forbidden West Gameplay
Moderatör: aknctn
Bu konuyu öne çıkaranlar: Ahrefs [Bot]
Bu konu 1 kez öne çıkarıldı
⬆️ Öne Çıkar
aknctn, 30 May 2021 13:51

Horizon Forbidden West'in Playstation 5'te 4K kaydedilen 14 dakikalık oynanış videosu yayınlandı. Horizon Zero Dawn 2017 yılında Sony tarafından ilk olarak Playstation 4 için 3 ayıl aradan sonra da 2020 yılında Windows için piyasaya sürülmüştü. Horizon Forbidden West'in ise bu yıl Playstation 4 ve Playstation 5 için yine Sony tarafından piyasaya sürülmesi bekleniyor. Horizon Forbidden West'in görsel şölenle göz alıcı manzaralarla karşımıza çıkacağı konuşuluyor.
Horizon Forbidden West Türkçe Altyazı Oynanış Videosu
En son aknctn tarafından 30 May 2021 14:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Video Türkçe altyazı olarak güncellendi.
Sebep: Video Türkçe altyazı olarak güncellendi.
Etiketler:
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
omrkcmn, 30 May 2021 14:03
Ps tr kanalındaki mi paylaş abi Türkçe altyazılı.
Her ne kadar oyundan bir kesim olmasa da göstermek için demo olsa da ben çok beğendim. İlk oyun da gayet tadındaydı. Ama açık dünyadan midesi bulanan biri olarak bir iki üç sene sonra anca oynarım.
Her ne kadar oyundan bir kesim olmasa da göstermek için demo olsa da ben çok beğendim. İlk oyun da gayet tadındaydı. Ama açık dünyadan midesi bulanan biri olarak bir iki üç sene sonra anca oynarım.
Hide post links |
aknctn, 30 May 2021 14:39
[mention]omrkcmn[/mention] Güncelledim kardeşim teşekkürler. ok_
Hide post links |
omrkcmn, 30 May 2021 17:33
Bunu Ubisoft en iyi şirket diyen biri mi diyor :P :D
Aman reyis sinirlenme latife ediyorum.
Hide post links |
mist, 01 Haz 2021 23:12
Arkadaş ilk oyuna lafım yok bu seri ilk oyun gibi olmaz para amaçlı yapılan bişey ben oyuna olumsuz yorum yapıyorum sen koca firmayı baştan aşağı karalıyon
Hide post links |
omrkcmn, 02 Haz 2021 14:39
Şimdi horizon'un devam oyunu gereksiz değil. Para içinde değil. Zira oyunun sonu zaten devam edeceğini belli ediyordu. Ve yine oyunun sonu ikinci oyunun hikayesinin hazır olduğunuda bellli ediyordu.
Hide post links |
aknctn, 02 Haz 2021 17:52
[mention]mist[/mention] önce bir görmek lazım daha sonra karar vermek lazım Sony'nin bu tip serileri neredeyse hiç boş olmadı zaten öyle olacaksa iptal ediyorlar çıkarmıyor.
Hide post links |
mist, 03 Haz 2021 22:56
Sony nin eski kalitesini sürdüreceğini düşünmüyorum para için kendini bozmaya başladı excleri satıyo hep tek tek
Hide post links |