DUYURULAR!

Telegram Kanalı Açıldı! @teknofenomen
Bağlantıya tıklayarak katılabilir güncel paylaşım ve mesajları takip edebilirsiniz. TELEGRAM'DA BİZE KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

• Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
  • Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.

(ÇÖZÜLDÜ) Fallout 3 GOTY Çökme Sorunu - Steam'de Fallout 3 Yeni Oyun Başlatırken Çöküyor (Oyun Modları)

Oyunlarda karşılaştığınız sorunlara hızlı ve etkili çözümler bulun. En yaygın hatalardan teknik sorunlara kadar her konuda rehberlik, ipuçları ve adım adım çözümlerle oyun deneyiminizi kesintisiz hale getirin.

Moderatör: aknctn Doğrulandı

Kullanıcı avatarı
aknctn Doğrulandı
Makaleler: 0
Reactions:
Cevaplar: 3
Has thanked: 199 time
Been thanked: 289 time

(ÇÖZÜLDÜ) Fallout 3 GOTY Çökme Sorunu - Steam'de Fallout 3 Yeni Oyun Başlatırken Çöküyor (Oyun Modları)

#1 Okunmamış mesaj gönderen aknctn Doğrulandı »

Bu konu 0 kez öne çıkarıldı ⬆️ Öne Çıkar
Ad: (ÇÖZÜLDÜ) Fallout 3 GOTY Çökme Sorunu - Steam'de Fallout 3 Yeni Oyun Başlatırken Çöküyor
Kategori: Oyun Modları
Yazar: aknctn
Açıklama: Steam'den Fallout 3 aldım ve Msi Claw A1M el konsoluna indirdim. Oyun açılıyor ama menüdeyken yeni oyun seçeneğine tıkladığımda başlayacakken oyun çöküyor, oyundan atıyor. Dosyaları denetlettim biraz kurcaladım ama çözüm olmadı.

Sonunda çareyi tespit ettim. Msi Claw A1M intel işlemcili grafik kartına sahip ve sorunun kaynağı buymuş. Uyumsuzluk!

Ekteki dosya bir çeşit bypass yöntemi Intel Grafik kartınızı oyun Nvidia zannediyor ve açılıyor. Mod, Intel HD graphics Bypass package adıyla sunulmuş. Bunu kurduktan sonra Fallout 3 grafik ayarlarında ekran kartı Intel olarak görünürken kurduktan sonra Nvidia olarak görünmeye başladı.

Dosya yayını: 1.3
Dosya: Fallout 3 Intel bypass package-17209-1-1.zip
Boyut: 50.24 KiB

İndirmeyi görüntüle: (ÇÖZÜLDÜ) Fallout 3 GOTY Çökme Sorunu - Steam'de Fallout 3 Yeni Oyun Başlatırken Çöküyor (Oyun Modları)
En son aknctn Doğrulandı tarafından 30 Ağu 2025 20:14 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim

Etiketler:
Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

“Oyun Sorun ve Çözümleri” sayfasına dön