DUYURULAR!
- Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
- Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
A101’de Satılan Homend Coffeebreak Filtre Kahve Makinesi
Moderatör: aknctn
Bu konuyu öne çıkaranlar: Bing [Bot]
Bu konu 1 kez öne çıkarıldı
⬆️ Öne Çıkar
aknctn, 03 Kas 2024 21:54
Filtre kahve makinesi ihtiyacım vardı ve sonunda zaman ayırıp bir tane aldım. En iyi filtre kahve makinesi hangisi diye bir araştırma yapıp hemen ardından umursamayarak filtre kahve işleminin basit olduğunu ve basit bir aletin işimi göreceğini düşündüm. Bana yakın olan ve uygun fiyatlı bir yer buldum.. A101 :grin: Homend Coffeebreak 5046H Filtre Kahve Makinesi aldım ve yönergelere uyarak temizliğini yaptıktan sonra çalıştırıp bir kahve demledim. Sonuç gayet başarılı ve lezzetli tavsiye ederim. Soru ve tavsiyeleriniz olursa yorumlara beklerim.
Etiketler:
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
omrkcmn, 05 Kas 2024 23:25
Bpafree olması mühim. Filtre kahve makinesi alacaktım fakat genelde plastik ürün tercihleri sebebiyle vazgeçtim. Kendi el değirmenimde kahvemi öğütüp frenchpress'imde demliyorum. Daha lezzetli. :)
Hide post links |
aknctn, 06 Kas 2024 21:11
Frenchpress'de demlerken soğumuyor mu ben o yüzden kullanmıyorum :)
Hide post links |
omrkcmn, 06 Kas 2024 22:38
Demlendikten hemen sonra içiyorum. Kahveyi bekletengillerden değilim biraz keyif ehliyim :)
Hide post links |