DUYURULAR!
- Forumumuzda artık her mesajınızda görüntülenen profil bilgileri alanında, varsa Steam durumunuz da görüntülenebilecek! Detaylar için tıklayınız.
- Artık profilinize hazır avatar galerisinden avatar resmi ekleyebilirsiniz. Nasıl yapılacağını öğrenmek için tıklayınız.
- Yeni eklenen "Notlar" özelliğini kullanarak hesabınızda herhangi bir konuda kolaylıkla not tutabilirsiniz. Nasıl yapılacağını öğrenmek için tıklayınız.
Telefonu USB kablo gibi bluetooth ile bilgisayara nasıl bağlarım?
- paladindanse
- Makaleler: 0
- Teşekkür etti: 8 kez
Telefonu USB kablo gibi bluetooth ile bilgisayara nasıl bağlarım?
Telefonu usb kabloyla bağlar gibi bluetooth ile bilgisayara nasıl bağlarım? Bluetooth ile telefonda bilgisayar eşleştirmesini biliyorum bluetooth kullanarak dosya transferi de yapabiliyorum ama benim amacım usb kabloyla olduğu gibi bir bağlantı yapmak mesela bluetooth ile bağlayınca bilgisayarımda usb kabloyla bağlamışım gibi telefon veya disk olarak gözükecek bunu yapmanın bi yolu var mı?
- omrkcmn
- Moderatör
- Teşekkür etti: 109 kez
Bluetooth zor gibi. Wifi ile araştırmayı deneyebilirsin. AirDroid vardı sanırım araştırıp bakabilirsin. Daha hızlı şekilde telefondaki verilere erişmek mümkündü yanlış hatırlamıyorsam.
- paladindanse
Sürücü olarak görüntüleyip içine girip çıkmak istiyorum kabloyla uğraşmak istemiyorum mesela forum bu programı buldum kablosuz çalışmıyor belki bluetoothla usb kabloyla olduğu gibi bağlayabilirsem bu da çalışır.
viewtopic.php?f=267&p=1759#p1759
viewtopic.php?f=267&p=1759#p1759
- paladindanse