- Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
- Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
DualSense Tepki Veren Tetikleyici Tuşları Nasıl Çalışır?
Moderatör: aknctn
- aknctn
- Makaleler: 0
- Has thanked: 197 time
- Been thanked: 284 time
DualSense Tepki Veren Tetikleyici Tuşları Nasıl Çalışır?
Playstation 5 'in bu bomba özelliği DualSense üzerinde ayrı bir merak uyandırdı ve bir çok kullanıcı içini, bataryasını ve özellikle tepki veren DualSense tuşlarının nasıl çalıştığını merak ediyordu. Yayınlanan bu videoda Sony'nin etkileyici mühendisliği ile DualSense'i nasıl tasarladığını, tuşların nasıl tepki verdiğini görebilirsiniz.
Etiketler:
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
- omrkcmn
- Has thanked: 207 time
- Been thanked: 152 time
Re: DualSense Tepki Veren Tetikleyici Tuşları Nasıl Çalışır?
Tetik teknolojisi motorlara geçti demek. Yani buda silahın kilitlenmesi nasıl olacak sorusuna bir cevap. Yada gazı zorlama nasıl olacak sorusuna.
Bu arada Sony dilimizi yeni nesile de eklemiş. Spiderman ilk oyun ve ikinci oyun türkçe olacak. İkincisi dublaj kesin. Bu ülkede olması gereken bir şey olan dil üzerinden sanırım pazarlama yapılacak.
Hide post links |
- aknctn
- Has thanked: 197 time
- Been thanked: 284 time
omrkcmn yazdı: 05 Kas 2020 12:35 Kaç gündür bu konuyu açacağım sen açmışsın.
Tetik teknolojisi motorlara geçti demek. Yani buda silahın kilitlenmesi nasıl olacak sorusuna bir cevap. Yada gazı zorlama nasıl olacak sorusuna.
Bu arada Sony dilimizi yeni nesile de eklemiş. Spiderman ilk oyun ve ikinci oyun türkçe olacak. İkincisi dublaj kesin. Bu ülkede olması gereken bir şey olan dil üzerinden sanırım pazarlama yapılacak.
Aynen kardeşim adamlar maliyet kısmak adına uyduruk bi sistem yapmamışlar çok merak ediyorum ve bence rakibine ezici üstün sağlatmalı bu özellik. Oyun deneyimini başka bi boyuta taşıyacağını düşünüyorum ben sevindim böyle bişey yapılmasına.
Playstation 5 Türkçe oyunlar konusu açtım bildiklerin varsa yaz ekliyim. PS4 türkçe oyunlar konusu gibi güncelliycem hep.
Hide post links |
- siyah.jack
- Has thanked: 20 time
- Been thanked: 8 time
Hide post links |