Neden Ambalajlı Süt?
Moderatör: aknctn
-
teknofenomen Verified
- Site Admin
- Makaleler: 0
- Mesajlar: 136
- Kayıt: 09 Nis 2019 11:24
- 5
- Ruh hali:
- Teşekkür etti: 5 kez
- Teşekkür edildi: 15 kez
-
omrkcmn Verified
- Moderatör
- Makaleler: 0
- Mesajlar: 652
- Kayıt: 18 Nis 2019 00:19
- 5
- Teşekkür etti: 189 kez
- Teşekkür edildi: 130 kez
Re: Neden Ambalajlı Süt?
Çağlar boyu insanoğlu sütü hep aynı yöntemle kullanmış, kaynatmış, sonra peynir yapmış, yağından yaralanmış. Peki endüstri sütü kaba koyunca ne olmuş? İnekten sağılan süt bir anda sağlıklız hale gelmiş. Kaynatmak zararlıymış. Aslında binlerce yıldır sütü insanoğlu boşa içmiş. Tıpkı binlerce yıl kullanılan tereyağının margarin için bir anda sağlıksız olması gibi. Yalnızca sanayi yöntemi sütü sağlıklı kılmış.
Konuya dönelim, güvenilir bir yer olmadıkça tabiki açık süt dediğimiz üründen şüphe etmek mantıklı.
Ben bu konularda kesinlikle ve kesinlikle ve kesinlikle Türk kaynaklara bakmam. Hiçbir elle tutulur br şey yok hüküm verirler. Konuyu yabancı kaynaklarda araştırdım kimse kaynatmak zararlıdır diye bir ibare belirtmemiş. Kaldı ki açık dediğimiz çiğ sütün kesinlikle kaynatılıp tüketilmesi tavsiye edilmiş. Bu şekilde besin değerinin kaybedilmediği gıda uzmanı birisi tarafından belirtlilmiş.
Bu içerik hangi verilere dayanılarak oluşturulmuş merak ediyorum açıkçası.
Konuya dönelim, güvenilir bir yer olmadıkça tabiki açık süt dediğimiz üründen şüphe etmek mantıklı.
Ben bu konularda kesinlikle ve kesinlikle ve kesinlikle Türk kaynaklara bakmam. Hiçbir elle tutulur br şey yok hüküm verirler. Konuyu yabancı kaynaklarda araştırdım kimse kaynatmak zararlıdır diye bir ibare belirtmemiş. Kaldı ki açık dediğimiz çiğ sütün kesinlikle kaynatılıp tüketilmesi tavsiye edilmiş. Bu şekilde besin değerinin kaybedilmediği gıda uzmanı birisi tarafından belirtlilmiş.
Bu içerik hangi verilere dayanılarak oluşturulmuş merak ediyorum açıkçası.
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |