• 6 Active Topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

✨ TEKNOFENOMEN'DE YAPAY ZEKA DÖNEMİ BAŞLADI ✨
Türkiye'nin Yapay Zeka Destekli Teknoloji Forumuna Hoş Geldiniz
TeknoFenomen artık sadece bir forum değil. Artık forumumuzda sorularınıza cevap verebilen bir yapay zeka var.
🤖 ✨ Tuni AI, teknoloji ve genel bilgi konularında size yardımcı olmak için forumumuza entegre edilmiştir. Donanım, yazılım, teknoloji ve birçok konuda sorular sorabilir ve hızlı cevaplar alabilirsiniz.

✨Tuni AI Nasıl Kullanılır?
Bir konuya mesaj yazarken veya yeni konu açarken mesajınıza: @tuni yazarak sorunuzu sorabilirsiniz.
Tuni AI mesajınızı analiz eder ve konuya otomatik olarak cevap verir.

Neden Ambalajlı Süt?

Moderatör: aknctn

Bu konuyu öne çıkaranlar: Bing [Bot]
2 OY
ÖNE ÇIKAN KONU
Bu konu topluluk tarafından öne çıkarıldı
Toplam 2 öne çıkarma aldı.

Son Konular

Konular yükleniyor...
Kullanıcı avatarı
omrkcmn
Reactions:
Cevaplar: 1
Has thanked: 214 time
Been thanked: 161 time

Okunmamış mesaj gönderen omrkcmn »

Çağlar boyu insanoğlu sütü hep aynı yöntemle kullanmış, kaynatmış, sonra peynir yapmış, yağından yaralanmış. Peki endüstri sütü kaba koyunca ne olmuş? İnekten sağılan süt bir anda sağlıklız hale gelmiş. Kaynatmak zararlıymış. Aslında binlerce yıldır sütü insanoğlu boşa içmiş. Tıpkı binlerce yıl kullanılan tereyağının margarin için bir anda sağlıksız olması gibi. Yalnızca sanayi yöntemi sütü sağlıklı kılmış.

Konuya dönelim, güvenilir bir yer olmadıkça tabiki açık süt dediğimiz üründen şüphe etmek mantıklı.

Ben bu konularda kesinlikle ve kesinlikle ve kesinlikle Türk kaynaklara bakmam. Hiçbir elle tutulur br şey yok hüküm verirler. Konuyu yabancı kaynaklarda araştırdım kimse kaynatmak zararlıdır diye bir ibare belirtmemiş. Kaldı ki açık dediğimiz çiğ sütün kesinlikle kaynatılıp tüketilmesi tavsiye edilmiş. Bu şekilde besin değerinin kaybedilmediği gıda uzmanı birisi tarafından belirtlilmiş.

Bu içerik hangi verilere dayanılarak oluşturulmuş merak ediyorum açıkçası.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Cevapla Önceki başlıkSonraki başlık

“Site Anasayfa Gönderileri” sayfasına dön