DUYURULAR!
- Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
- Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
Android 11 Güncellemesi Almayacak Xiomi Telefonların Listesi
Moderatör: aknctn
Bu konuyu öne çıkaranlar: Google [Bot], Semrush [Bot]
Bu konu 2 kez öne çıkarıldı
⬆️ Öne Çıkar
aknctn, 19 Ağu 2020 22:54
Hangi Xiomi modelleri Android 11 Güncellemesi Almayacak?
Xiomi topluluklarından sızdırılan bilgiye göre hiç beklenmedik Xiomi modelleri Android 11 güncellemesi almayacak.
Xiaomi, son MIUI sürümü olan MIUI 12'yi şimdiden piyasaya sürmeye başladı. Ayrıca Xiomi bazı akıllı telefon modelleri için Android 11 beta programını başlattı.
Android 11'i almayacak Xiomi modellerinin listesi;
Xiaomi Mi CC9e
Redmi Note 8 Pro
Redmi Note 8T
Redmi Note 8
Redmi Note 7 Pro
Redmi Note 7
Redmi Note 7S
Redmi 8
Redmi 8A İkili
Redmi 8A
Xiaomi Mi Mix 3 5G
Xiaomi Mi Mix Alpha
Xiomi topluluklarından sızdırılan bilgiye göre hiç beklenmedik Xiomi modelleri Android 11 güncellemesi almayacak.
Xiaomi, son MIUI sürümü olan MIUI 12'yi şimdiden piyasaya sürmeye başladı. Ayrıca Xiomi bazı akıllı telefon modelleri için Android 11 beta programını başlattı.
Android 11'i almayacak Xiomi modellerinin listesi;
Xiaomi Mi CC9e
Redmi Note 8 Pro
Redmi Note 8T
Redmi Note 8
Redmi Note 7 Pro
Redmi Note 7
Redmi Note 7S
Redmi 8
Redmi 8A İkili
Redmi 8A
Xiaomi Mi Mix 3 5G
Xiaomi Mi Mix Alpha
Etiketler:
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
Morty, 22 Ağu 2020 13:01
Red mi note 8 nasıl android 11 almaz ya :o
Hide post links |
the_st_j, 22 Ağu 2020 13:57
Xiomi nin red mi note 7 ve note 8'i Android 11i taşıyabilcek nitelikte ben onlara gelmeyeceğini düşünmüyorum zaten ortada resmi bir açıklama yok
Hide post links |
aknctn, 23 Ağu 2020 10:07
Bende de Red mi note 7 var Android 11 almayacak olması hoşuma gitmedi telefon aslında çok hızlı performans çok iyi gerekli niteliklere sahip olabileceğini düşünüyorum ama burda konu o değil ticarettir...
Hide post links |