- Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
- Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
XBox Series X İlk Canlı Oyun Denemesi
Moderatör: aknctn
- aknctn
- Makaleler: 0
- Has thanked: 197 time
- Been thanked: 284 time
XBox Series X İlk Canlı Oyun Denemesi
https://twitter.com/TurkiyeXBOX/status/ ... 37510?s=20
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
- Morty
- Has thanked: 46 time
- Been thanked: 19 time
- omrkcmn
- Has thanked: 207 time
- Been thanked: 152 time
Re: XBox Series X İlk Canlı Oyun Denemesi
Bize oyundan çok konsolu ve sistemi göstersinler, bir iki de exclusive göstersinler fazlasıyla tatmin oluruz. Ama yok popülizm uğruna illa AC olacak.
Hide post links |
- aknctn
- Has thanked: 197 time
- Been thanked: 284 time
Hahaha :lol: :lol: :lol: ne güldüm ya alemsin o kadar mı sıktı seni kardeşim.omrkcmn yazdı: 03 May 2020 10:41 Artık yeter AC. Vallahi bunaldım, fenalık basıyor ac deyince. Tamam ilk üç oyun iyiydi hoştu ama suyunun suyu çıktı artık. Midem bulanıyor adını duyunca.
Bize oyundan çok konsolu ve sistemi göstersinler, bir iki de exclusive göstersinler fazlasıyla tatmin oluruz. Ama yok popülizm uğruna illa AC olacak.
Hide post links |
- omrkcmn
- Has thanked: 207 time
- Been thanked: 152 time
fazlasıyla.aknctn yazdı: 03 May 2020 20:34Hahaha :lol: :lol: :lol: ne güldüm ya alemsin o kadar mı sıktı seni kardeşim.omrkcmn yazdı: 03 May 2020 10:41 Artık yeter AC. Vallahi bunaldım, fenalık basıyor ac deyince. Tamam ilk üç oyun iyiydi hoştu ama suyunun suyu çıktı artık. Midem bulanıyor adını duyunca.
Hide post links |