DUYURULAR!
- Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
- Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
Google Stadia Ücretsiz
Moderatör: aknctn
Bu konuyu öne çıkaranlar: Semrush [Bot]
Bu konu 1 kez öne çıkarıldı
⬆️ Öne Çıkar
omrkcmn, 09 Nis 2020 18:16
Vay arkadaş şansa bak. ÜLkemizde de olaydı ya.
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
omrkcmn, 09 Nis 2020 20:09
Para diye ölen japonlar beleş iş yapmaz.
Hide post links |
TheAssgardian, 12 Nis 2020 18:34
Türkiyedeki indirimleri bile kaldıran adamlardan beklemek saçmalık olur :D
Hide post links |
aknctn, 12 Nis 2020 19:43
Bari o kadar paranın karşılığını alsak. Uzun zamandır Türkçe Dublaj oyun oynamıyodum bugün Uncharted Lost Legacy'i aldım dünya varmış dedim yaa
Hide post links |
omrkcmn, 13 Nis 2020 14:27
Malesef son demleri yaşıyoruz. Önümüzdeki nesil pek Trükçe dublaj yapım göreceğimizi sanmıyorum. PS TR distribütörlüğü parçalanmış bir durumda. DAhada parçalanacak gibi. Neyse ki konsol ve oyun satışları Sony'i memnun ediyor hala bize destek veriliyor az da olsa.
Hide post links |
aknctn, 13 Nis 2020 21:05
Parçalandı derken? Vallahi ben baştakilerin koltuk derdinde olduğunu düşünüyorum bu yüzden elini masaya vurmuyor kimse... İlerisi de meçhul dediğin gibi de olabilir.
Hide post links |
omrkcmn, 13 Nis 2020 21:21
Türk oyun basını geçen günlerde indirimler sayfası olmadığı için bilgi istedi bir kişi bile umursamadı. Yayıncılar konuştu onların yerine. Yayıncılar ps tr çalışanı falan mı? Ortada garip bir durum var. Konuşulacak kimse yok. En azından şamar oğlanı Mustafa Yiğit vardı....
Hide post links |
aknctn, 13 Nis 2020 21:34
Verecek cevap bulamadılar veya konuşamadılar her halükarda dediğin kapıya çıkıyor. Gidişatı Ps5 satışları belirler desem hani Sony Türkiye'ye ona göre müdahale eder ama çok şikayetçi var satışlar ve Ps5 oyun fiyatları ne olur Allah kerim..omrkcmn yazdı: ↑13 Nis 2020 21:21Türk oyun basını geçen günlerde indirimler sayfası olmadığı için bilgi istedi bir kişi bile umursamadı. Yayıncılar konuştu onların yerine. Yayıncılar ps tr çalışanı falan mı? Ortada garip bir durum var. Konuşulacak kimse yok. En azından şamar oğlanı Mustafa Yiğit vardı....
Hide post links |