[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/sniper/mobiledevice/core/functions.php on line 846: Undefined variable $status [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/sniper/mobiledevice/core/functions.php on line 846: Undefined variable $status [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/sniper/mobiledevice/core/functions.php on line 846: Undefined variable $status İdefix Dolandırıcılığı, İdefix N11 Şikayetleri, N11 Sahte Takip No - TF Forum - TeknoFenomen Forum
TF Forum - TeknoFenomen Forum
TeknoFenomen Forum, teknoloji, haber, araştırma ve bilgi arşivi içeren Türkiye’nin portal ve forum sitesidir.
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DUYURULAR!
Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
İdefix şikayetleri hakkında bilginiz var mı bilmiyorum ama saat bakarken şuna denk geldim. İdefix ödemenizi alıyor ve sahte kargo takip numarası girerek sizi 10 güne kadar oyalıyor topladığı paraları ise bu süre zarfında işletiyor gerçek ortaya çıkana kadar yani siz geri alıyorsunuz ancak 10 gününüz merak ve noluyo acaba ile geçiyor. Bu bir iddia ve n11 kullanıcılarına ait.
İdefix n11 yorumları
Screenshot_2020-07-25-22-43-38-697_com.android.chrome.jpg (444.44 KiB) 9027 kere görüntülendi
Screenshot_2020-07-25-22-43-38-697_com.android.chrome.jpg (444.44 KiB) 9027 kere görüntülendi
Screenshot_2020-07-25-22-44-04-743_com.android.chrome.jpg (357.24 KiB) 9027 kere görüntülendi
Screenshot_2020-07-25-22-44-04-743_com.android.chrome.jpg (357.24 KiB) 9027 kere görüntülendi
Screenshot_2020-07-25-22-44-17-380_com.android.chrome.jpg (477.12 KiB) 9027 kere görüntülendi
Screenshot_2020-07-25-22-44-17-380_com.android.chrome.jpg (477.12 KiB) 9027 kere görüntülendi
Trendyol, Gittigidiyor, idefix'in kendi sitesi harici elektronik alet alışverişi yapılmaması lazım aslında. N11 başıboş bir meydan olduğu için adam özgürce takılıyor. Mağdur olunca muhatap zor bulursun. Ama incik boncuk olunca n11 en iyi nokta.
omrkcmn yazdı: 27 Tem 2020 18:02
Üst sürümü olan verge'ı sipariş ettim. Bakalım başıma ne gelecek?
Sonunda bombayı patlattın he yazılı ve videolu tanıtım bekliyorum :D
Bol fotolu inceleme yapmayı düşünüyorum. Bu aralar iyi para harcadım :mrgreen: artık ihtiyaç yönelimli harcama yapabilir duruma geldim çok şükür. Hep zorunlu harcama yapmıştım
omrkcmn yazdı: 27 Tem 2020 18:02
Üst sürümü olan verge'ı sipariş ettim. Bakalım başıma ne gelecek?
Sonunda bombayı patlattın he yazılı ve videolu tanıtım bekliyorum :D
Bol fotolu inceleme yapmayı düşünüyorum. Bu aralar iyi para harcadım :mrgreen: artık ihtiyaç yönelimli harcama yapabilir duruma geldim çok şükür. Hep zorunlu harcama yapmıştım
Gözün aydın diyelim o zaman Allah daha çok imkan verir inşallah. Geldi mi saatin?
abi yurtiçi kargo, sanmıyorum sorunsuz geleceğini. Bayram öncesi gelirse mucize olur benim için. Kargo konusunda daha önce garip gurip problemler yaşadığım için artık kafam rahat umursamıyorum. Gelmezse geri iade ederim, Gittigidiyor'dan aldım iade işi kolay.
Gelen kargoyu dağıtıma çıkar kardeşim, ne diye bekletiyorsun? Depo olarak kullanacaksak yeni sisteme geçin sizde bizde rahatlayalım.
omrkcmn yazdı: 29 Tem 2020 10:26
@aknctnamin inşallah.
abi yurtiçi kargo, sanmıyorum sorunsuz geleceğini. Bayram öncesi gelirse mucize olur benim için. Kargo konusunda daha önce garip gurip problemler yaşadığım için artık kafam rahat umursamıyorum. Gelmezse geri iade ederim, Gittigidiyor'dan aldım iade işi kolay.
Gelen kargoyu dağıtıma çıkar kardeşim, ne diye bekletiyorsun? Depo olarak kullanacaksak yeni sisteme geçin sizde bizde rahatlayalım.
Benim en az sorun yaşadığım kargo firması yurtiçi kargo. Ben sürat kargo ve aras kargo ile çok sorun yaşadım. Ptt kargoyu konuşmuyorum bile baştan aşağı sorun zaten. İnşallah gelir bayramdan önce.
@aknctnamin inşallah.
Benim en az sorun yaşadığım kargo firması yurtiçi kargo. Ben sürat kargo ve aras kargo ile çok sorun yaşadım. Ptt kargoyu konuşmuyorum bile baştan aşağı sorun zaten. İnşallah gelir bayramdan önce.
Valla her gün birazdaha şaşırmaya devam ediyorum. Öğlen geldi. Çok şaşırdım. Daha önce yurtiçiyle bir defa sorun yaşamıştım, bir iki defa geç gelmesi hariç pek sorunum yoktu ama şans bana vurur düşüncesiyle hep temkinli yaklaşıyorum :lol:
@aknctnamin inşallah.
Valla her gün birazdaha şaşırmaya devam ediyorum. Öğlen geldi. Çok şaşırdım. Daha önce yurtiçiyle bir defa sorun yaşamıştım, bir iki defa geç gelmesi hariç pek sorunum yoktu ama şans bana vurur düşüncesiyle hep temkinli yaklaşıyorum :lol:
Hayırlı olsun onun tartışmasına açacağın konudan devam ederiz :mrgreen:
Hayırlı olsun onun tartışmasına açacağın konudan devam ederiz :mrgreen:
Reklam Engelleyici Tespit Edildi / Ad Blocker Detected
Lütfen bu site için reklam engelleyicinizi devre dışı bırakın. Reklamlar, forumun çalışmasını sürdürmemize yardımcı olur. /
Please disable your ad blocker for this site. Ads help us maintain the forum.
Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bırakma: / How to Disable Ad Blocker:
AdBlock / AdBlock Plus:
Tarayıcınızın sağ üst köşesindeki engelleyici simgesine tıklayın / Click the ad blocker icon in the top-right corner of your browser
"Bu sitede devre dışı bırak" veya "Bu site için duraklat" seçeneğini seçin / Select "Disable on this site" or "Pause on this site"
Sayfayı yenileyin / Refresh the page
uBlock Origin:
Tarayıcınızda uBlock Origin simgesine tıklayın / Click the uBlock Origin icon in your browser
Büyük güç düğmesine tıklayarak bu site için devre dışı bırakın / Click the big power button to disable on this site