DUYURULAR!
  • Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
  • Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.

iPhone’da unutulan şifre nasıl sıfırlanır?

Telefon Tercihleri, Teknik Destek ve Tartışmalar

Moderatör: aknctn

aydnongr
Makaleler: 0
Reactions:
Cevaplar: 0
Has thanked: 7 time
Been thanked: 4 time

#1 Okunmamış mesaj gönderen aydnongr »

Bu konuyu öne çıkaranlar: Ahrefs [Bot]
Bu konu 1 kez öne çıkarıldı ⬆️ Öne Çıkar
iPhone’da şifre sıfırlamak istiyorum Apple kimliğini unuttum Apple şifremi bilmiyorum daha doğrusu arkadaşımdan bir iPhone 5 aldım şifresini unutmuş oda sıfırlama yapamıyor ben de yapamıyorum her şey silinebilir bu önemli değil ama cihazı kullanamıyoruz. Ama telefon olarak kullanılacak alo desin bizim için yeterli. Kilit ekranı şifresi yok kilidi açık ama App Store‘a girebilmek için bazı birkaç şey için kullanıcı hesabı oluşturmak gerekiyor ama eski hesabı nasıl kaldıracağız bilmiyoruz.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Kullanıcı avatarı
omrkcmn
Reactions:
Cevaplar: 1
Has thanked: 207 time
Been thanked: 152 time

#2 Okunmamış mesaj gönderen omrkcmn »

Malesef imkansız.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Kullanıcı avatarı
aknctn
Reactions:
Cevaplar: 3
Has thanked: 197 time
Been thanked: 284 time

#3 Okunmamış mesaj gönderen aknctn »

Normalde bilgisayara itunes yükleyip bağlayarak ve o esnada telefonu da recovery yani kurtarma modunda başlatarak sıfırlama işlemi yapabilirsin ama iphon'umu bul aktif edildiyse o cihazda daha önce hiç bir şey yapamazsın. O hesabın şifresini girmenden veya şifremi unuttum seçeneğini kullanarak hesabı aktif etmekten başka çaren yok. Bundan ötesi cihazı kırmak haricen yeniden yazılım atmak vs olur.
Resim

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Cevapla Önceki başlıkSonraki başlık

“Ios Telefonlar” sayfasına dön