- Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
- Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
Markonshop Güvenilir mi?
Moderatör: aknctn
- omrkcmn
- Makaleler: 0
- Has thanked: 207 time
- Been thanked: 152 time
Markonshop Güvenilir mi?

Markonshop ve markoonshop.com üzerinden oyun - konsol alışverişi yapan birçok kişinin aklında ‘güvenilir mi?’ sorusu var. Ben daha önce Zelda: Tears of the Kingdom almıştım, bir arkadaşım da Steam Deck satın aldı. Son olarak WhatsApp üzerinden iletişime geçip havale yöntemiyle Super Mario Bros. Wonder sipariş verdim. Ürün sorunsuz şekilde, kısa sürede elime ulaştı. Piyasada ikinci eli 2200 TL civarında olan sıfır oyunu kargo dahil 2050 TL’ye almış oldum.
Kendi deneyimlerime dayanarak söyleyebilirim ki, güvenilir ve işini düzgün yapan bir satıcı. Açık adres ve iletişim bilgileri mevcut. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
Etiketler:
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
- aknctn
- Has thanked: 197 time
- Been thanked: 284 time
Re: Markonshop Güvenilir mi?
Hide post links |
- Morty
- Has thanked: 46 time
- Been thanked: 19 time
Hide post links |
- omrkcmn
- Has thanked: 207 time
- Been thanked: 152 time
Birçok pazar yerinde varlar. Fiyat farkıyla satıyorlar. Burada dükkanın kendisinin güvenilir olduğundan bahsetmek istedim. İsteyen istediği yerden alabilir.Morty yazdı: 15 Haz 2025 12:20 Bana güven vermiyor bunlar en temizi trendyol hepsiorada üstünden almak. Orada satıyorlar mı?
[ Gönderilen platform Android ]

Hide post links |