Steam Deck USB C Hub İncelemesi — Type C Usb Hub

Steam Deck Oyunlar

Moderatör: aknctn

Mesaj
Yazar
Kullanıcı avatarı
aknctn
Verified
Moderatör
Makaleler: 0
Mesajlar: 789
Kayıt: 09 Nis 2019 13:53
Cevaplar: 2
5
Ruh hali:
Teşekkür etti: 165 kez
Teşekkür edildi: 238 kez
Türkiye

Steam Deck USB C Hub İncelemesi — Type C Usb Hub

#1 Okunmamış mesaj gönderen aknctn »

Steam Deck için USB-C Hub önerisi, Steam Deck Dock, Steam Deck stand, Steam Deck Tv, Bağlantısı nasıl Yapılır?

Steam Deck Usb C Hub İnceleme.JPG


Steam Deck’i Tv veya monitöre bağlamak için type c usb hub cihazına ihtiyacınız var. Piyasada bir çok Steam Deck’e ithafen satışı yapılan usb c hub mevcut ama tabiki istenen performansı hepsi vermeyecek. En iyilerinden birtanesi olduğunu düşündüğüm bir usb hub inceleme videosu hazırladım. Kendimde uzun araştırmalar sonucunda aldım ve şuan deneyimliyorum.

Önemli: Steam Deck için usb c hub veya herhangi bir type c'yi hdmi'a dönüştürme aparatı alacaksanız şarj kapasitesine dikkat edin. Bazılarında oyun oynarken tüketilen şarjın, dönüştürücü aparatın şarj hızından fazla olması sebebiyle bir süre sonra oyun keyfiniz yarıda kesilecektir. Alacağınız usb dock veya dönüştürücüdeki şarj etme hızının mutlaka tüketilenden fazla olması gerekiyor.

Bu videoda piyasada Steam Deck için en çok tercih edilenlerden biri olan JSAUX marka, Steam Deck Type C Usb Hub incelemesi ve oyun denemesi mevcut. Sizde almadan önce izleyerek fikir sahibi olabilir yorum sorularınızı bu konu altından iletebilirsiniz. Merak ettiğiniz ve denememi istediğiniz şeyler varsa yardımcı olmaya çalışacağım.

Resim

Etiketler:
Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

“Steam Deck” sayfasına dön