DUYURULAR!
- Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
- Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
[ÇÖZÜLDÜ] 2011 Line Gaza Basınca Turbo Islık Sesi Çıkartıyor ve Duman Atma Sorunu Var
Moderatör: aknctn
Bu konu 3 kez öne çıkarıldı
⬆️ Öne Çıkar
erdemaktürk, 06 Haz 2023 09:10
Sakaryada İstanbula dönerken 2000 devirin üzerine çıkınca motordan tıss diye hava kaçırma sesi gibi ses geliyor lakin vites boştayken o ses yok ve siyah duman atmaya başladı çekişde de kayıp yaşandı ustaya göstermeden bir araştırmak istedim yardımcı olurmusunuz.
Arabayı yaptırdım sorun radyatör delinmiş ve turbonun hortumu delinmiş 5150 TL yetkili servisten yaptırdım.
Tam mesaja gitEtiketler:
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
motoblade, 07 Haz 2023 19:10
Turbo revize istiyo veya hortumlarda patlak var ses turbodan 2000 devirden itibaren turbo devreye giriyo
Radyatörü kontrol ettirin borularda radyatörde sıkıntı yoksa su motorun içine gidiyo olabilir suda kararma var mı?
Radyatörü kontrol ettirin borularda radyatörde sıkıntı yoksa su motorun içine gidiyo olabilir suda kararma var mı?
Hide post links |
r.toolsx, 11 Haz 2023 13:50
Altta ıslaklık varmı? Boruları kontrol ettiniz mi?
Bazı sistemde sorun olmaz ama ısınıp basınç olunca radyatör su bidonunun kapağından kaçırır onu kontrol edin değiştirin veya deneyin.
Diğer soruna hertürlü turbocu bakacak.
Bazı sistemde sorun olmaz ama ısınıp basınç olunca radyatör su bidonunun kapağından kaçırır onu kontrol edin değiştirin veya deneyin.
Diğer soruna hertürlü turbocu bakacak.
Hide post links |
Kemal, 14 Haz 2023 22:52
Turbo hortumuna baktırman gerekiyor.
Siyah duman atıyorsa hortum yerinden çıkmış veya patlamış olabilir.
Siyah duman atıyorsa hortum yerinden çıkmış veya patlamış olabilir.
Hide post links |
SalihBilir, 15 Haz 2023 21:52
Benim linea var 2010 bazen gaz yemiyo 70 80 yapıyo en fazla bazende çok seri
Hide post links |
erdemaktürk, 03 Tem 2023 13:54
Arabayı yaptırdım sorun radyatör delinmiş ve turbonun hortumu delinmiş 5150 TL yetkili servisten yaptırdım.
Hide post links |