DUYURULAR!
- Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
- Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
Yerli Otomobil TOGG'un Üretim Bandı Görüntülendi - TOGG İstanbul Parka Çıktı
Moderatör: aknctn
Bu konu 0 kez öne çıkarıldı
⬆️ Öne Çıkar
aknctn, 02 Kas 2021 13:38
Merakla beklenen yerli otomobil TOGG'un prototip üretimlerinin yapıldığı imalat aşamaları görüntülendi ve akabinde TOGG İstanbul Park'ta piste çıktı. Ek olarak TOGG'un 0-100 km hızlanmasının 4,8 saniye olduğu belirtildi. Mekanik ve elektronik sistem onayı ile fonksiyonel prototip üretim süreçlerinin Türkiye’de tamamlandığı belirtilen yerli otomobilin ön uygunluğunu aldığı ve güvenlik, termal, dayanım, dinamik ve performans testleri için akredite test merkezlerine gönderildiği belirtildi.
Üstte bulunan resimde TOGG'un 26 Ekim 2021 tarihinde aerodinamik ve aeroakustik testlerinden bir kare.
Etiketler:
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
omrkcmn, 07 Kas 2021 21:16
Detaylı bir togg konusu açma fikrim var ne dersin? [mention]aknctn[/mention]
Hide post links |
aknctn, 08 Kas 2021 15:56
[mention]omrkcmn[/mention] harika olur hiç bişeye vaktim yok detaylı bişey hazırlayamıyorum yapabilirsen çok güzel olur.
Hide post links |
omrkcmn, 08 Kas 2021 17:46
Şuan Bilgisayarım mahvolmuş bir halde şu aralar da boşum düzeltip bir kaç konuya el atarım inşallah.
Hide post links |