- Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
- Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
Kar Çorabı Kullanıcı Deneyimi - Matte Kar Çorabı Denedim
Moderatör: aknctn
- aknctn
- Makaleler: 0
- Has thanked: 197 time
- Been thanked: 284 time
Kar Çorabı Kullanıcı Deneyimi - Matte Kar Çorabı Denedim
Kar çorabı zincir yerine kullanılan bir alternatiftir ancak ikisini kıyaslamak bana göre yersizdir. Zincir ve kar çorabı öncelikle fayda sağlar bu kesindir ama extrem seviyede karlarda kullanılması gereken kesinlikle zincirdir. Zincir ön takıma zarar verir ve kopma olasılığı vardır (doğru ver gergin bağlanmadığında) ama kullanılması gereken yer en yoğun karlı havalar olduğu için asfaltla temas etmediği sürece ön takıma pek olumsuz etkisi olmaz.
Özetle belirtmek isterimki klipslere güvenmeyin onlarda kopma kolay oluyor. Zincir, asfalt hiç görünmediğinde tavsiyemdir, kar çorabı ise orta karar bi kar yağışında kurtarıcınız olacaktır. Maliyet açısından bakarsanız asfalt karla kaplı değilse 20 km de kar çorabınız kullanılmaz hala gelir en azından soyulmalar yırtılmalar kesin başlar ve bir dahakine bunu kullanamazsınız.
Dikkat
Kar çorabı ile kesinlikle hız yapmayın. Bahsettiğim 22 km'lik mesafeyi en fazla 70 km hıza çıkarak yaptım. Hızlandıkça kontrolün sizden çıkacağını hissediyorsunuz pek güven vermiyor ki zaten bu konuda eleştirilemez amacı karlı havada yavaş ve devirli sürüş. Ortalama hızım 20-30-40 km civarlarındaydı bu ortalama süresi 22 km'nin belki %35'idir. Dolayısıyla yolum dur kalklardan ve sakin sürüşten ibaretken kar çorabı yırtıldı soyuldu buna istinaden taktiri kararı siz verin.
Kar Çorabı Nasıl Seçilir?
Matte kar çorabında boyut bedenlerden oluşur X-Small, Small, Medium, Large, X-Large ve XX-Large olarak. Tabloya bakarak lastik ebadınıza uygun bedeni seçmeniz yeterli.
Etiketler:
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
Re: Kar Çorabı Kullanıcı Deneyimi - Matte Kar Çorabı Denedim
Hide post links |
- omrkcmn
- Has thanked: 207 time
- Been thanked: 152 time
Aynısını yazacaktım.DOZPULAT yazdı: 22 Oca 2022 12:32 En temizi kar lastiği kar lastiğimi takarım çok fazla kar olursa da zincir 2+2 4
Hide post links |
Hide post links |
- Morty
- Has thanked: 46 time