DUYURULAR!
Telegram Kanalı Açıldı! @teknofenomen
Bağlantıya tıklayarak katılabilir güncel paylaşım ve mesajları takip edebilirsiniz. TELEGRAM'DA BİZE KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ.
Telegram Kanalı Açıldı! @teknofenomen
Bağlantıya tıklayarak katılabilir güncel paylaşım ve mesajları takip edebilirsiniz. TELEGRAM'DA BİZE KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ.
- Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
- Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
PS Store Kartınızın Süresi Doldu Hatası
Moderatör: aknctn Doğrulandı
- the_st_j
- Makaleler: 0
- Has thanked: 15 time
- Been thanked: 5 time
PS Store Kartınızın Süresi Doldu Hatası
Bu konuyu öne çıkaranlar: Ahrefs [Bot]
Bu konu 1 kez öne çıkarıldı
⬆️ Öne Çıkar
Playstation store hatalarından sıkıldım artık şimdide kartınızın süresi doldu hatası veriyor kartın son kullanma tarihine bakıyorum 6 sene var kartı kaldırıp yeniden ekledim yine aynı hata bu nedir ya niye yapıyo bunu ben şimdi ps store dan oyun alabilmek için arada yeni kart çıkarmak zorundamıyım??????
En son aknctn Doğrulandı tarafından 14 Ağu 2021 15:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İlgili etiketler eklendi.
Sebep: İlgili etiketler eklendi.
Etiketler:
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
- omrkcmn Doğrulandı
- Has thanked: 211 time
- Been thanked: 155 time
Re: PS Store Kartınızın Süresi Doldu Hatası
Müşteri hizmetlerni ararsan yardımcı olurlar.
Hide post links |
- aknctn Doğrulandı
- Has thanked: 200 time
- Been thanked: 291 time
Re: PS Store Kartınızın Süresi Doldu Hatası
Ben de denedim eski kartlarda aynı uyarıyı verdi ama kartların kullanım tarihinin son bulmasına daha çok var. Bir süre sonra kendi kendine düzelir klasik Sony.
Hide post links |