DUYURULAR!
  • Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
  • Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.

Telefonu USB kablo gibi bluetooth ile bilgisayara nasıl bağlarım?

Moderatör: aknctn

Bu konu 0 kez öne çıkarıldı ⬆️ Öne Çıkar
Kullanıcı avatarı
Makaleler: 0
Cevaplar: 0
Has thanked: 18 time
Been thanked: 26 time

paladindanse, 11 Oca 2021 13:36

Telefonu usb kabloyla bağlar gibi bluetooth ile bilgisayara nasıl bağlarım? Bluetooth ile telefonda bilgisayar eşleştirmesini biliyorum bluetooth kullanarak dosya transferi de yapabiliyorum ama benim amacım usb kabloyla olduğu gibi bir bağlantı yapmak mesela bluetooth ile bağlayınca bilgisayarımda usb kabloyla bağlamışım gibi telefon veya disk olarak gözükecek bunu yapmanın bi yolu var mı?

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Kullanıcı avatarı
Cevaplar: 1
Has thanked: 206 time
Been thanked: 146 time

omrkcmn, 11 Oca 2021 15:19

Bluetooth zor gibi. Wifi ile araştırmayı deneyebilirsin. AirDroid vardı sanırım araştırıp bakabilirsin. Daha hızlı şekilde telefondaki verilere erişmek mümkündü yanlış hatırlamıyorsam.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Kullanıcı avatarı
Cevaplar: 3
Has thanked: 187 time
Been thanked: 283 time

aknctn, 11 Oca 2021 22:11

Tam olarak amaç ne ona göre yardımcı olmaya çalışalım yani Bluetooth ile zaten dosya transferi yapıyorsunuz ama kablo gibi bağlayıp ne yapmak istiyorsunuz?
Resim

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Kullanıcı avatarı

paladindanse, 13 Oca 2021 16:35

Sürücü olarak görüntüleyip içine girip çıkmak istiyorum kabloyla uğraşmak istemiyorum mesela forum bu programı buldum kablosuz çalışmıyor belki bluetoothla usb kabloyla olduğu gibi bağlayabilirsem bu da çalışır.

viewtopic.php?f=267&p=1759#p1759

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Kullanıcı avatarı

paladindanse, 13 Oca 2021 16:35

omrkcmn yazdı:
11 Oca 2021 15:19
Bluetooth zor gibi. Wifi ile araştırmayı deneyebilirsin. AirDroid vardı sanırım araştırıp bakabilirsin. Daha hızlı şekilde telefondaki verilere erişmek mümkündü yanlış hatırlamıyorsam.

Airdoid de telefondaki veriler airdroid sitesine yüklenecek mi güvenli mi?

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Kullanıcı avatarı
Has thanked: 17 time
Been thanked: 5 time

mist, 16 Oca 2021 14:36

Bağlayamazsın.