DUYURULAR!
- Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
- Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
Oyunlarda Su ve Toprak Efektlerini Neden Yapamıyorlar?
Moderatör: aknctn
Bu konuyu öne çıkaranlar: Semrush [Bot]
Bu konu 1 kez öne çıkarıldı
⬆️ Öne Çıkar
Morty, 29 Oca 2022 15:44
Kafama takıldı merak ettim oyunlarda su ve toprak efektlerini neden yapamıyolar? Saçları da yapamıyolardı artık o konuda ilerleme kaydettiler otlar bitkiler güzel ama su olayını ve toprak olayını neden hala çözemediler merak ettim. Suyu anlamışsınızdırda mesela dozer simulator oyunlarında toprak kazarken görüntü berbat en kral oyunda bile böyle.
En son aknctn tarafından 29 Oca 2022 17:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İlgili etiketler eklendi.
Sebep: İlgili etiketler eklendi.
Etiketler:
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
omrkcmn, 30 Oca 2022 00:58
Bkz Red Dead redemption 2, uncharted 4, mud runner... Toprak efekti maliyetli iş. Ucuz şirketler o topa girmez. Simülasyon oyunu yapan bir şirket olsa da.
Hide post links |
paladindanse, 01 Şub 2022 16:17
Tam teknik bilgim yok ama bu oyun motorlarıyla alakalı diye biliyorum Unreal Engine 5 ile 4 ve önceki sürümlerine göre toprak su efektleri daha gerçekçi olacak. Oyun motorlarının yeterliliği ile alaklı bi durum.
Hide post links |