DUYURULAR!
- Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
- Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
TurkNet Forum Ana Konu | TurkNet Nasıl? Sorun Yaşanıyor Mu?
Moderatör: aknctn
omrkcmn, 09 Mar 2025 10:23
Cuma günü ve en son dün bizim vdsl altyapının selasını okuduk. Hızımı düşürdü adamlar belki kaliteli bağlantı alırsın diye. Öldü şuan altyapı.
Arka sokaklar full gigafiber. Türknet hala takmıyor.
Fiber için yok Telekom müdürlüğüne gidip dilekçe verecekmişim yok imza toplamalısınız. Çıldırmamak elde değil :)
Arka sokaklar full gigafiber. Türknet hala takmıyor.
Fiber için yok Telekom müdürlüğüne gidip dilekçe verecekmişim yok imza toplamalısınız. Çıldırmamak elde değil :)
Etiketler:
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
aknctn, 11 Mar 2025 09:03
@omrkcmn Evi taşısan daha kolay kardeşim Allah kolaylık versin.
Şuan var ya memnun kalmayı Turknet'ten ayrılsam da 1.000 mbps altına bi tarifeye girmem. Bu hıza alışınca altını hayatta çekemem. Neyseki şuanlık sorun yok.
Şuan var ya memnun kalmayı Turknet'ten ayrılsam da 1.000 mbps altına bi tarifeye girmem. Bu hıza alışınca altını hayatta çekemem. Neyseki şuanlık sorun yok.
Hide post links |
omrkcmn, 11 Mar 2025 12:47
@aknctn kiracı olsam bir saniye düşünmez direkt fiber altyapılı eve kaçardım. Elhamdülillah kendi müstakilimiz. Şuan belediye dahil amerikan başkanını da devreye soktum. O altyapı düzelecek ya düzelecek ya düzelecek :D
Hide post links |
omrkcmn, 14 Mar 2025 19:38
Çarşamba itibariyle aboneliğimi sonlandırdım. Vdsl için gereksiz pahalı.
Ayrıca gigafiber Pendik Esenler mahallesi için plan var denildi, belediyeye sordum şuan öyle bir şey yok dediler. Pendik belediyesi ile turknet anlaşmıştı.
Fiber getirmek için mücadele veriyorum.
Ayrıca gigafiber Pendik Esenler mahallesi için plan var denildi, belediyeye sordum şuan öyle bir şey yok dediler. Pendik belediyesi ile turknet anlaşmıştı.
Hide post links |
aknctn, 15 Mar 2025 13:12
omrkcmn yazdı: ↑14 Mar 2025 19:38Çarşamba itibariyle aboneliğimi sonlandırdım. Vdsl için gereksiz pahalı.
Bu süre zarfında ne yapacaksın?
Hide post links |
omrkcmn, 17 Mar 2025 14:54
Netspeed'e geçtim. Altı aylık kampanyalı fiyata. 100 mbps ilk üç ay 269 son 3 ay 370 civarı. Ondan sonrası Allah kerim. Türk telekoma dilekçe götürdüm adamlar kısaca sen fiberi unut dediler. Ülkedeki hiçbir kurum işini yapmıyor.aknctn yazdı: ↑15 Mar 2025 13:12omrkcmn yazdı: ↑14 Mar 2025 19:38Çarşamba itibariyle aboneliğimi sonlandırdım. Vdsl için gereksiz pahalı.
Bu süre zarfında ne yapacaksın?
Hide post links |
aknctn, 19 Mar 2025 12:03
Netspeed deneyimini ve tecrübelerini detaylı bir konu açarak paylaşırsan çok sevinirim. Hayırlı olsun.
Hide post links |
omrkcmn, 20 Mar 2025 06:02
Altyapı kötü olduğu için bu zamana kadar geçtiğim tüm iss ler aynı deneyimi yaşattı. Hat sürekli kopuyor. Bu sebeple gerek yok gibi @aknctn
Hide post links |
aknctn, 07 Nis 2025 10:42
Arkadaşlar tarafsızca olumlu olumsuz yaşadıklarımı yazmaya devam ediyorum. Dün akşam 20:30 gibi internet gitti ortamalama yarım saat sonra Turknet'ten bölgesel arıza olduğuna dair mesaj geldi. Gelen mesajlarda sorunun çözülme süreci 4-6 saat yazması ve daha sonra da sabah 6 olarak bildirilmesi benişoka soktu. Daha önce yarım saatlik bir kesinti olmuştu ama normal görüp buraya yazmamıştım. Hızın sahit olması yani dalgalanmaması ve abone olduğum tarihten itibaren bir kaç yere yaşanması sebebiyle değer diyorum ve şuanlık sorun etmiyorum.
Hide post links |
omrkcmn, 07 Nis 2025 12:38
@aknctn en azından bilgi var. Durumun farkındalar. Ekip sahada. Haftalarca comnet kesintisi yaşadık bir Allah'ın kulu bir şey demedi. Benim hat gidiyor iss ile Türk Telekom voleybol oynuyor bende ortada topu tutmaya çalışıyorum oyun bitsin öyle bir saçmalık.
Turknet Türk Telekom belasını yok etsin başka bir şey istemiyorum.
Turknet Türk Telekom belasını yok etsin başka bir şey istemiyorum.
Hide post links |