DUYURULAR!
- Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
- Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
[Güncel] Türkçe Dil Desteği Bulunan Playstation 5 Oyunları Güncel Listesi
Moderatör: aknctn
omrkcmn, 09 Oca 2021 11:40
Hayır hocam, bir sene içinde de düşünmüyoruz. Külüstür bozulursa işler değişir tabi.
Etiketler:
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
siyah.jack, 19 Oca 2021 10:29
Yanlışlıkla halıya takıl su dök üstüne
Hide post links |
omrkcmn, 08 Eki 2021 12:20
God of War'da Türkçe "Altyazı" geliyormuş. Ne büyük müjde ama! 2022 senesine geliyoruz altyazı geliyor diye seviniyoruz. Daha da dublajı zor görürüz.
Hide post links |
aknctn, 09 Eki 2021 13:19
[mention]omrkcmn[/mention] hâlâ oyunların çoğunda Türkçe altyazı bile olmamasına ne demeli? Ya da Türkçe resmi Türkiye sosyal medya hesabı açıp, oyun fragmanlarını Türkçe altyazı yayınlayıp sonra o oyunu hiç bir şekilde Türkçe dil desteği bulunmadan piyasaya sürmelerine?
Hide post links |
siyah.jack, 13 Haz 2022 21:42
Dünya da bi itibarın mı var sana özel işlem yapsınlar piyasaya bi oyun çıkıyo herkes fiyat diye ağlıyo ne bekliyosun
Hide post links |
omrkcmn, 02 Nis 2025 18:58
Dı viçır 3'e dayanamayıp başladım. Türkçe olduğu için dayanıp ilerleyeceğim bakalım saracak mı? @aknctn
Hide post links |
aknctn, 02 Nis 2025 19:46
@omrkcmn sonunda kardeşim çok sevindim :lol:
Sabret ve yan görevleri mutlaka yap. Ana hikayenin peşinde bodoslama koşma sakın. O oyunun içinden bir kaç tane daha oyun çıkan müthiş hikayeler var.
Sabret ve yan görevleri mutlaka yap. Ana hikayenin peşinde bodoslama koşma sakın. O oyunun içinden bir kaç tane daha oyun çıkan müthiş hikayeler var.
Hide post links |
omrkcmn, 19 Nis 2025 23:40
Üç haftadır witcher oynuyorum. Bu kadar sarmayan tek oyun olabilir. Zerre sarmadı. Karakter odun. Animasyonlar odun. Vuruş hissiyatı aşırı kötü. Sürekli bir cinsel içerik. Ama gel gör must play oyun. Çok çok şaşırtıcı. Sabrettim ama olmadı. Arada takılırım yine @aknctn
Hide post links |
aknctn, 22 Nis 2025 08:29
@omrkcmn mekanik vs bunları görme hikayeye odaklan, detaylara bak ve kulak ver bu oyunun olayı bu. Açık dünya oyunu sevenler için on numara oyun. Örneğin . Ama sen açık dünya oyunu sevmiyordun diye hatırlıyorum dolayısıyla seni sarmaz.
ABBC3_SPOILER_SHOW
Hide post links |
omrkcmn, 22 Nis 2025 10:26
Zelda botw, tears of the kingdom'a toplamda aşağı yukarı 300 saat gömmüşümdür. Açık dünya ile tanıştığım ve sevdiğim oyunlar oldu. Hikaye ahım şahım değildi ama oyun olarak çok iyiydi. Kendimi witcher'ın hikayesine verdim ama nedense çok vasat geldi bana. Muhtemelen ortaçağımsı fantazi dünyasının zerre kadar ilgimi çekmemesinden kayanklı.
Ara sıra takılırım. Bu aralar deli gibi Gran Turismo 7 oynuyorum. İliklerime kadar sürüş oyununa doydum. Müthiş keyifli. Fps açlığımıda gidermem lazım.
Neyse. Witcher beni çok üzdü. Büyük umutlarla başına oturmuştum. Persona 3 reload bile çok daha keyifli geldi bana. Demosuna baktım. Türkçe. Oynanış bile olmamasına rağmen hikayesi güzel. Death Stranding 2'yi bekliyorum. Türkçe gelirse gömüleceğim.
Ara sıra takılırım. Bu aralar deli gibi Gran Turismo 7 oynuyorum. İliklerime kadar sürüş oyununa doydum. Müthiş keyifli. Fps açlığımıda gidermem lazım.
Neyse. Witcher beni çok üzdü. Büyük umutlarla başına oturmuştum. Persona 3 reload bile çok daha keyifli geldi bana. Demosuna baktım. Türkçe. Oynanış bile olmamasına rağmen hikayesi güzel. Death Stranding 2'yi bekliyorum. Türkçe gelirse gömüleceğim.
Hide post links |
omrkcmn, 22 Nis 2025 10:27
Listeye Doom: The dark ages ekleyelim.
Hide post links |