DUYURULAR!
- Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
- Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
Telefon Ekranını Bilgisayara Yansıtma ve Telefonu Bilgisayardan Kontrol Etme
Moderatör: aknctn
aknctn, 14 Haz 2020 11:03
Merak etmeyin [mention]the_st_j[/mention] [mention]omrkcmn[/mention] sizin için bulur ve yeni bir konu açar onun elinden kaçmaz halleder o :lol: :lol: :lol:
Etiketler:
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
aknctn, 14 Haz 2020 17:49
Yeni bir özelliğini keşfettim telefon uyku moduna geçince bilgisayardan ekran üzerine gelip mouse ile sağ tık yaparsanız açılıyor.
[mention]omrkcmn[/mention]
[mention]omrkcmn[/mention]
Hide post links |
omrkcmn, 14 Haz 2020 18:20
Elimde ios Cihaz olsa araştırıdım :)
Bahsettiğin özellik iyiymiş. Telefona el sürmene bile gerek yok. Nasıl işini çok görüyor herhalde. Telefonla çok uğraşıyorum dedin ama çağrı merkezi falan mı abi senin iş? Bir dönem çalıştığım bir sektördü telefondan tiksinmiştim artık. Sürekli no çevir vs.
Hide post links |
aknctn, 14 Haz 2020 18:35
Evet çok faydalı oldu. Ben satıştayım çağrı merkezi değil ama gün içerisinde bazen çok fazla telefon görüşmesi oluyor bağladım bıraktım bilgisayara iş telefonumu hiç elimi sürmüyorum bluetooth kulaklıkla bilgisayardan kontrol ederek görüşüyorum büyük kolaylık oldu. Paylaştığından beri her gün kullanıyorum Allah razı olsun kardeşim.omrkcmn yazdı: ↑14 Haz 2020 18:20Elimde ios Cihaz olsa araştırıdım :)
Bahsettiğin özellik iyiymiş. Telefona el sürmene bile gerek yok. Nasıl işini çok görüyor herhalde. Telefonla çok uğraşıyorum dedin ama çağrı merkezi falan mı abi senin iş? Bir dönem çalıştığım bir sektördü telefondan tiksinmiştim artık. Sürekli no çevir vs.
Hide post links |
CAFER87, 18 Şub 2021 16:12
İş için indirdim kurulumu ve kullanımı kolay
Teşekkür ederim
SAYGILARIMLA
Teşekkür ederim
SAYGILARIMLA
Hide post links |
omrkcmn, 18 Şub 2021 22:21
Rica ederim iyi kullanmalar dilerim. En azından düşünceli insanlarda vr bir teşekkürü çok görmeyen.
Hide post links |