DUYURULAR!
- Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
- Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
XPERIA XA1 (G3121) Root Atma İşlemi
Moderatör: aknctn
- Makaleler: 0
serkan7080, 12 Ara 2019 23:49
Merhaba,
-Uzun uğraşlar sonucu root başarılı oldu. :)
Yaşadığım komut hataları boadler kilidini acmadigimdan ötürü olmuş. Ben flash tool üzerinden açtım YouTube dan bakarak ama boadler açılmamış komut izerinden yazarak açtım ve diğer işlemleri tekrarladım oldu.
- yaşadığım bir diğer sorun flash tool da eski surumu rom u flashlerken Windows virüs taramasını kapatmanız lazım yoksa sürücü gormuyor.
-yasadigim son sorun ise twrp yi kurdum telefonu başlattım ve magici telefon içine attım fakat tekrar twrp yi baslattigimda magici dizinde bulamadım. Çözüm olarak magici hafıza kartına atıp yükleme yi oradan yaptım.
-Son bi sorum var twrp ve magic güncelleme istiyor yapmalıyım sen yaptın mı sorun cikarmi
Emeğin için teşekkürler.
-Uzun uğraşlar sonucu root başarılı oldu. :)
Yaşadığım komut hataları boadler kilidini acmadigimdan ötürü olmuş. Ben flash tool üzerinden açtım YouTube dan bakarak ama boadler açılmamış komut izerinden yazarak açtım ve diğer işlemleri tekrarladım oldu.
- yaşadığım bir diğer sorun flash tool da eski surumu rom u flashlerken Windows virüs taramasını kapatmanız lazım yoksa sürücü gormuyor.
-yasadigim son sorun ise twrp yi kurdum telefonu başlattım ve magici telefon içine attım fakat tekrar twrp yi baslattigimda magici dizinde bulamadım. Çözüm olarak magici hafıza kartına atıp yükleme yi oradan yaptım.
-Son bi sorum var twrp ve magic güncelleme istiyor yapmalıyım sen yaptın mı sorun cikarmi
Emeğin için teşekkürler.
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
omrkcmn, 13 Ara 2019 11:10
Ben yapmadım. İstersen yapabilirsin.
Olmasına sevindim.
Rica ederim.
Olmasına sevindim.
Rica ederim.
Hide post links |
Dogac, 01 Tem 2020 23:48
serkan7080 yazdı: ↑11 Ara 2019 19:35Merhaba,
Dün konuyla ilgili bir çok sürücü denedim şu anda farklı bir hata yasıyorum.
PS C:\Users\Serkan\Desktop\platform-tools> fastboot devices
RQ3005HT6L fastboot
PS C:\Users\Serkan\Desktop\platform-tools> fastboot flash boot boot.img
Sending 'boot' (0 KB) FAILED (File is too large to download)
Finished. Total time: 0.018s
Bu hata ile ilgili ne yapabilirim yardımcı olursan sevinirim.
Kod: Tümünü seç
C:\platform-tools>fastboot flash recovery twrp.img
Sending 'recovery' (0 KB) FAILED (File is too large to download)
fastboot: error: Command failed
Bu hatanın nedeni dosyanın 0kb inmiş olması, firefox dosyayı indiremiyor, failed diyor ama dosya "indirilenler" klasöründe görünüyor, 0kb olarak..
Çözümü chrome üzerinden vpn ile indirmekte buldum. 19mb civarı bir dosya hata vermeden indi.
Hide post links |
aknctn, 02 Tem 2020 10:14
[mention]Dogac[/mention] paylaşım için teşekkürler.
Hide post links |
- Makaleler: 0
BurakA., 04 Mar 2024 23:58
Merhabe,
umarim iyisindir, paylasimin icin tesekkür ederim.
boot.img dosyasini nerden indirebilirim.
Saygilar
umarim iyisindir, paylasimin icin tesekkür ederim.
boot.img dosyasini nerden indirebilirim.
Saygilar
Hide post links |
omrkcmn, 07 Mar 2024 12:57
Biraz google lasanız sonuç çıkar gibi. Çok uzun zaman oldu. Bulamazsan yardımcı olurum.
Hide post links |