- Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
- Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
İran'dan Korona Virüsüne Çare
Moderatör: aknctn
- aknctn
- Makaleler: 0
- Has thanked: 197 time
- Been thanked: 284 time
İran'dan Korona Virüsüne Çare
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
- omrkcmn
- Has thanked: 207 time
- Been thanked: 152 time
Re: İran'dan Korona Virüsüne Çare
Hide post links |
- aknctn
Hide post links |
- omrkcmn
Hide post links |
- aknctn
Hide post links |
- omrkcmn
Üniversite tatili sonrası hemen eve dönmemiştim. Dün gece insanlar seyrek olur düşüncesiyle yola çıktım. Asker dönemi olduğu için eğlenceler yapılmış uğurlamalar yapılıyordu. Esenler Otogar biraz doluydu. Fakat kullandığım firmanın anadolu yakasında ki tesisinde işler öyle değildi. Adım atılacak bir durum yoktu. Herkes asker uğurlamaya gelmiş. Otobüsten iner inmez en fazla 30 saniye kadar insanların içinde bulunup kaçmaya çalıştım. Neyse ki servis alanı ve servis aracı tamamen boştu. Evime gerekli önlemleri alıp hemen gelmeye çalıştım gelir gelmez duşumu aldım, radyasyondan etkilenen vatandaş gibi bir psikoloji içerisine girdim annemle bile sarılmadım.aknctn yazdı: 20 Mar 2020 09:49 Dediğin gibi Allah sonumuzu hayır etsin kardeşim bekliyoruz ne olacak diye...
Varmak istediğim nokta şu; halkımız bizi neyin beklediğinin tam oalrak farkında değil. Bu sebeple İranda, İtalyada işler sarpa sarmış durumda. İnsanlarda şu fikir var; bize bir şey olmaz Allah'ın izniyle. Önlem yok bir şey yok bize bir şey olmaz öyle mi? Birde şunu duyunca şok oldum: Çin ilacı geliştirmiş endişe etmeye gerek yok. Lanet olsun ülkemizdeki kanallara. Resmen insanlarla dalga geçiyorlar. Bir iki kanal harici durumun ciddiyetini anlayan yok. Haftaya vakalar ve ölümler yüz binleri bulunca bakalım halkımız böyle saçma bir tutum sergilemeye devam edecek mi? Devlet bas bas bağırıyor çıkmayın diyer tınlayan yok.
İtalya olmamız çok uzak değil.
İnşallah işler kötüye gitrmez. Ve bu dediklerim gerçekleşmez.
Hide post links |
- aknctn
Sanırım bende dahil insanlardan çok fazla bir beklenti içindeyiz. Ne zaman düşünceliydi, ne zaman hassasiyet gösterdi ve gerekeni yaptı ki bu insanlar. Panik havası yaratılmaması gerekiyor ama haberler "FLASH, FLASH" şöyle oldu böyle oldu, durum çok vahim felaket tellallığı yapıyorlar. Hastayken, açken, savaştayken hayatta kalmanın en önemli yolu motivasyon ve psikolojiden başlar. Zerre önemsemediler hiçe saydılar.omrkcmn yazdı: 21 Mar 2020 18:21Üniversite tatili sonrası hemen eve dönmemiştim. Dün gece insanlar seyrek olur düşüncesiyle yola çıktım. Asker dönemi olduğu için eğlenceler yapılmış uğurlamalar yapılıyordu. Esenler Otogar biraz doluydu. Fakat kullandığım firmanın anadolu yakasında ki tesisinde işler öyle değildi. Adım atılacak bir durum yoktu. Herkes asker uğurlamaya gelmiş. Otobüsten iner inmez en fazla 30 saniye kadar insanların içinde bulunup kaçmaya çalıştım. Neyse ki servis alanı ve servis aracı tamamen boştu. Evime gerekli önlemleri alıp hemen gelmeye çalıştım gelir gelmez duşumu aldım, radyasyondan etkilenen vatandaş gibi bir psikoloji içerisine girdim annemle bile sarılmadım.aknctn yazdı: 20 Mar 2020 09:49 Dediğin gibi Allah sonumuzu hayır etsin kardeşim bekliyoruz ne olacak diye...
Varmak istediğim nokta şu; halkımız bizi neyin beklediğinin tam oalrak farkında değil. Bu sebeple İranda, İtalyada işler sarpa sarmış durumda. İnsanlarda şu fikir var; bize bir şey olmaz Allah'ın izniyle. Önlem yok bir şey yok bize bir şey olmaz öyle mi? Birde şunu duyunca şok oldum: Çin ilacı geliştirmiş endişe etmeye gerek yok. Lanet olsun ülkemizdeki kanallara. Resmen insanlarla dalga geçiyorlar. Bir iki kanal harici durumun ciddiyetini anlayan yok. Haftaya vakalar ve ölümler yüz binleri bulunca bakalım halkımız böyle saçma bir tutum sergilemeye devam edecek mi? Devlet bas bas bağırıyor çıkmayın diyer tınlayan yok.
İtalya olmamız çok uzak değil.
İnşallah işler kötüye gitrmez. Ve bu dediklerim gerçekleşmez.
Haklısın söylediklerinde ama öyle ya da böyle ağır bir bedel ödenecek ve bu da unutulacak!
Hide post links |