• 6 Active Topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

✨ TEKNOFENOMEN'DE YAPAY ZEKA DÖNEMİ BAŞLADI ✨
Türkiye'nin Yapay Zeka Destekli Teknoloji Forumuna Hoş Geldiniz
TeknoFenomen artık sadece bir forum değil. Artık forumumuzda sorularınıza cevap verebilen bir yapay zeka var.
🤖 ✨ Tuni AI, teknoloji ve genel bilgi konularında size yardımcı olmak için forumumuza entegre edilmiştir. Donanım, yazılım, teknoloji ve birçok konuda sorular sorabilir ve hızlı cevaplar alabilirsiniz.

✨Tuni AI Nasıl Kullanılır?
Bir konuya mesaj yazarken veya yeni konu açarken mesajınıza: @tuni yazarak sorunuzu sorabilirsiniz.
Tuni AI mesajınızı analiz eder ve konuya otomatik olarak cevap verir.

[Sipariş Verildi] Ragnok Resmi Sitesinden Mouse Alınır Mı? Silah Mouse Nereden Alınır?

Online Alışveriş Hakkında Herşey. Yerli ve yabancı alışveriş siteleri, yurt dışından alışveriş yapımı, gönderi takipleri, online alışveriş siteleri

Moderatör: aknctn

Bu konuyu öne çıkaranlar: aknctn, Bing [Bot]
2 OY
ÖNE ÇIKAN KONU
Bu konu topluluk tarafından öne çıkarıldı
Toplam 2 öne çıkarma aldı.
Kullanıcı avatarı
aknctn
Reactions:
Cevaplar: 5
Blogs: 5
Has thanked: 210 time
Been thanked: 315 time
Galaxy Z Fold5PS5RTX 5070 Ti64GBRyzen 9 9950X

[Sipariş Verildi] Ragnok Resmi Sitesinden Mouse Alınır Mı? Silah Mouse Nereden Alınır?

Okunmamış mesaj gönderen aknctn »

Hem oyun sever hem de koleksiyoncu biri olarak Ragnok Ergo Strike 7 uzun zamandır beni kaşındırıyordu :) Almaya karar verdim ama Türkiye'de Ragnok Mouse satan bir yer bulamadım. Türkiye'de de şu sıralar gümrük vergisi muhabbetlerini biliyorsunuz gelir gelmez, gümrük iade eder geçmez ciddi bir kumar. Ama dayanamadım ve en azından denemek istedim siparişi verdim. Bana 2 kargo seçeneği sundu standart shipping 7 - 21 gün veya DHL ile 2 günde teslimat! Bu fazla iddialı ama ve tabi ki fiyat farkı da var. DHL'i seçtim 2 günde gelmese de 1 haftada gelsin razıyım.

Konunun amacı Ragnok güvenli gerçekten gönderiyorlar mı? Gümrükten geçiyor mu ek maliyetler çıkacak mı bunları deneyimleyip sizlerle paylaşmak. Güvenli mi dedim evet koca marka diyeceksiniz ama buna çok emin değiliz ve herhangi bir sorunda umursamaz bir tavır takılabilirler bunu deneyimleyip göreceğiz.

Aldığım mouse modeli Ragnok ErgoStrike7: Next-Gen FPS Gaming Mouse with Recoil

https://ragnok.com/products/ergostrike7 ... gun-recoil

image.png

Ürün ulaştıktan sonra ayrıca inceleme veya oyun kategorisinde bir konu açıp inceleyip detayları paylaşıcam.

Ragnok Gun Mouse Fİyatı Ne Kadar ?

Ürün AdıAçıklamaNormal FiyatKampanyalı Fiyat
Ragnok ErgoStrike7Next-Gen FPS Gaming Mouse with Recoil$152.10$107.10
Ragnok FireGripThe Gun Mouse for Shooter Games$71.10$49.50

Kargo seçeneklere göre $25 ve $50 civarında.
gönderen aknctn » 03 Şub 2026 09:25
Konuyu 21 Ocak 2026'da açtım. Çin'den kargo 2 günde geldi. Ama ben hala teslim alamadım. Sebebi gümrük engelleri. İthalat beyanı, gümrük müşaviri tutma, DHL ardiye masrafları vs. derken ekstra minimum 15.000 TL masraf çıktı. Hemde bir mouse için arkadaşlar! Ürünü gümrüğe terk etmek zorunda kaldım. Ama satıcı güzel bir davranış sergiledi ve 100 dolar iade ödeme çıkacaklar. Daha önce Ebay'da böyle bir konu yaşandı ve gümrük sizin gümrüğünüz bizi ilgilendirmez dendi. Ama bu adamlar hep yardımcı olmaya çalıştılar.

Bu sonucu göze almıştım bunu bire bir deneyimleyip paylaşmak soru gelirse cevaplamak istemiştim. Gönül isterdi ki olumlu sonuçlansın ama maalesef olmadı. En azından sizler bu duruma düşmezsiniz.

Umarım konunun reklam gelirlerine katkısı olur da kurtaramadığım kısmı da telafi ederim :)

Ek bilgilendirme: Eğer DHL sizin ticari amaçla hareket ettiğinize kanaat getirirse gümrüğe terk etsenizde 100 Euro ardiye masrafı alıyor arkadaşlar. Ben görüştüğümde bu konuyu da netleştirdim benden alınmayacak.
Tam mesaja git
Resim

Etiketler:
Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Son Konular

Konular yükleniyor...
Kullanıcı avatarı
aknctn
Reactions:

Firmaya mail attım kargo süreciyle ilgili hızlı bir dönüş oldu ve akabinde DHL'den mesaj ve mail geldi. Bahsedildiği gibi öngörü 23 Ocak. Çin'den geliyor eğer Cuma günü teslim edilirse gerçekten muazzam.
Screenshot_20260121_131729_Gmail.jpg
IMG_20260121_131932_(390_x_1000_piksel).jpg
IMG_20260121_131932_(390_x_1000_piksel).jpg (83.35 KiB) 8867 kere görüntülendi
IMG_20260121_131932_(390_x_1000_piksel).jpg
IMG_20260121_131932_(390_x_1000_piksel).jpg (83.35 KiB) 8867 kere görüntülendi

[ Gönderilen platform Android ]
Resim

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Kullanıcı avatarı
omrkcmn
Reactions:
Cevaplar: 1
Has thanked: 214 time
Been thanked: 161 time

Okunmamış mesaj gönderen omrkcmn »

Gümrük bilmem nesi saçmalığı yürürlüğe girmeden gelir inşallah. Bu gibi satıcılar güvensiz iş yapmazlar diye düşünüyorum.

Bir ülke yönetimi düşünün; kapatamadığı cari açığı masum vatandaşa zulüm ederek kapatmaya çalışıyor. Vah ki ne vah.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Kullanıcı avatarı
aknctn
Reactions:

İnşallah kardeşim [smention u=49]omrkcmn[/smention] ama yurt dışından ürün getirme konusunda DHL süpermiş sistemde hareketler çok hızlı her girdiğimde bir gelişme görüyorum.
image.png
image.png

Öyle deme kardeşim ülkeyi emekliler ve milletin 3 kuruşluk zevki kurtaracak..!
Resim

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Kullanıcı avatarı
Morty
Reactions:
Cevaplar: 0
Has thanked: 53 time
Been thanked: 22 time
Galaxy S24PS5RX 6600 XT16GBRyzen 5 3600

Okunmamış mesaj gönderen Morty »

Yurt dışı alışveriş limitine kadar?

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Kullanıcı avatarı
the_st_j
Reactions:
Cevaplar: 0
Has thanked: 16 time
Been thanked: 5 time

Okunmamış mesaj gönderen the_st_j »

PTT ile gelseydi 30 euro üstünde olduğu için gümrükten sizi arayacaklardı ve ithalat beyannamesiyle gümrük müşavirlik işlemleri olacaktı. İthalat vergisi ödeyerek paketi gümrükten çekmenizi isteyeceklerdi en az 5 - 6 bin TL masrafı olurdu ama DHL çoğu işi kendi hallediyor belki sizi ararlar şu kadar masrafınız var derler (kendileri hallettiği için daha uygun olabilir) kabul ederseniz paketi çekip size getirirler. Bir ihtimal satıcı da fiyatı düşük göstermiş olabilir.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Kullanıcı avatarı
aknctn
Reactions:

DHL sitesinde son hareket Gönderinin operasyonel süreci devam etmekte. ISTANBUL - TURKEY olarak görünüyor süreç dehşet bir hızla ilerliyor. Umarım bu gümrüğe takılmadığı ve geçtiği anlamına geliyordur.

Bu ne demek bilmiyorum bundan önceki hareketlerde şunlar yazıyor.

Cuma
23 Ocak 2026
08:47 (UTC +03:00)
Gönderinin gümrük muayenesi gerçekleştiriliyor ISTANBUL - TURKEY

ISTANBUL - ISTANBUL - TURKEY
1 Adet:
JD0**************************
Gönderiniz resmi gümrük işlemine tabi oldu.

1 Adet:
JD01*****************
08:42 (UTC +03:00)
DHL Aktarım Merkezinde ISTANBUL - TURKEY

1 Adet:
JD***************
08:17 (UTC +03:00)
Gümrükleme durumu güncellendi. Not - Gümrükleme işlemi, gönderi henüz varış yerine doğru yoldayken başlayabilir.

08:10 (UTC +03:00)
Gümrükleme durumu güncellendi. Not - Gümrükleme işlemi, gönderi henüz varış yerine doğru yoldayken başlayabilir.

image.png
image.png (78.9 KiB) 8795 kere görüntülendi
image.png
image.png (78.9 KiB) 8795 kere görüntülendi
Resim

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Kullanıcı avatarı
omrkcmn
Reactions:

aknctn yazdı: 23 Oca 2026 09:25 DHL sitesinde son hareket Gönderinin operasyonel süreci devam etmekte. ISTANBUL - TURKEY olarak görünüyor süreç dehşet bir hızla ilerliyor. Umarım bu gümrüğe takılmadığı ve geçtiği anlamına geliyordur.

Bu ne demek bilmiyorum bundan önceki hareketlerde şunlar yazıyor.

Cuma
23 Ocak 2026
08:47 (UTC +03:00)
Gönderinin gümrük muayenesi gerçekleştiriliyor ISTANBUL - TURKEY

1 Adet:
JD0**************************
Gönderiniz resmi gümrük işlemine tabi oldu.

1 Adet:
JD01*****************
08:42 (UTC +03:00)
DHL Aktarım Merkezinde ISTANBUL - TURKEY

1 Adet:
JD***************
08:17 (UTC +03:00)

08:10 (UTC +03:00)

image.png
DHL Türkiye'de de operasyon yaptığı için hız gayet normal. Çoğu insan son alışverişini yapıyor. Memlekette kafayı yememek için zor duruyoruz.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Kullanıcı avatarı
aknctn
Reactions:

Konuyu 21 Ocak 2026'da açtım. Çin'den kargo 2 günde geldi. Ama ben hala teslim alamadım. Sebebi gümrük engelleri. İthalat beyanı, gümrük müşaviri tutma, DHL ardiye masrafları vs. derken ekstra minimum 15.000 TL masraf çıktı. Hemde bir mouse için arkadaşlar! Ürünü gümrüğe terk etmek zorunda kaldım. Ama satıcı güzel bir davranış sergiledi ve 100 dolar iade ödeme çıkacaklar. Daha önce Ebay'da böyle bir konu yaşandı ve gümrük sizin gümrüğünüz bizi ilgilendirmez dendi. Ama bu adamlar hep yardımcı olmaya çalıştılar.

Bu sonucu göze almıştım bunu bire bir deneyimleyip paylaşmak soru gelirse cevaplamak istemiştim. Gönül isterdi ki olumlu sonuçlansın ama maalesef olmadı. En azından sizler bu duruma düşmezsiniz.

Umarım konunun reklam gelirlerine katkısı olur da kurtaramadığım kısmı da telafi ederim :)

Ek bilgilendirme: Eğer DHL sizin ticari amaçla hareket ettiğinize kanaat getirirse gümrüğe terk etsenizde 100 Euro ardiye masrafı alıyor arkadaşlar. Ben görüştüğümde bu konuyu da netleştirdim benden alınmayacak.
Resim

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Kullanıcı avatarı
omrkcmn
Reactions:

aknctn yazdı: 03 Şub 2026 09:25 Konuyu 21 Ocak 2026'da açtım. Çin'den kargo 2 günde geldi. Ama ben hala teslim alamadım. Sebebi gümrük engelleri. İthalat beyanı, gümrük müşaviri tutma, DHL ardiye masrafları vs. derken ekstra minimum 15.000 TL masraf çıktı. Hemde bir mouse için arkadaşlar! Ürünü gümrüğe terk etmek zorunda kaldım. Ama satıcı güzel bir davranış sergiledi ve 100 dolar iade ödeme çıkacaklar. Daha önce Ebay'da böyle bir konu yaşandı ve gümrük sizin gümrüğünüz bizi ilgilendirmez dendi. Ama bu adamlar hep yardımcı olmaya çalıştılar.

Kendimi tutamayacağım; aşağılık alçak adamlara bak sen. Üç beş tane ileri zekalı suratı hınzır suratına dönmüş oda başkanı adamları dinleyip onlar mutlu olsun diye vatandaşı eziyorlar. Böyle bir şey olamaz.

Paranı alabilmen sevindirici.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
aydnongr
Reactions:
Has thanked: 15 time
Been thanked: 5 time

Okunmamış mesaj gönderen aydnongr »

Bu kadar kısıtlama Suriyede Ukraynada yoktur. Rezalet ötesi bi durum.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Kullanıcı avatarı
omrkcmn
Reactions:

aydnongr yazdı: 12 Şub 2026 23:09 Bu kadar kısıtlama Suriyede Ukraynada yoktur. Rezalet ötesi bi durum.
Ülke bir avuç oda dernek başkanı dayı teyze tayfa tarafından yönetiliyor. İto başkanı meymenetsiz adam son Temu hareketi sonrası iyi kudurmuş olabilir. Komple yurtdışı sitelere yasak gelecektir. Çünkü dayımızın koruma parası gelmiyor onun esnafından alışveriş yapmayınca.

Ülkedeki 60-80 arası doğan nesilden bıktık. Koltuk fetişizmi var komple.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Cevapla Önceki başlıkSonraki başlık

“Online Alışveriş” sayfasına dön