DUYURULAR!

Telegram Kanalı Açıldı! @teknofenomen
Bağlantıya tıklayarak katılabilir güncel paylaşım ve mesajları takip edebilirsiniz. TELEGRAM'DA BİZE KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

• Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
  • Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.

Msi Claw Beyaz Turuncu Işık Sorunu - Msi Claw Açılmıyor

MSI Claw – MSI’ın Intel tabanlı el konsolu hakkında sohbetler, incelemeler, teknik destek, aksesuar tavsiyeleri ve oyun performans deneyimlerini paylaşabileceğiniz bölüm. Mobil oyun gücünü keşfetmek ve Claw’un sunduğu yenilikleri tartışmak için doğru yerdesiniz!

Moderatör: aknctn Doğrulandı

Kullanıcı avatarı
aknctn Doğrulandı
Makaleler: 0
Reactions:
Cevaplar: 3
Has thanked: 199 time
Been thanked: 289 time

Msi Claw Beyaz Turuncu Işık Sorunu - Msi Claw Açılmıyor

#1 Okunmamış mesaj gönderen aknctn Doğrulandı »

Bu konuyu öne çıkaranlar: aknctn Doğrulandı
Bu konu 1 kez öne çıkarıldı ⬆️ Öne Çıkar
Msi Claw Açılmama Sorunu.jpg
Msi Claw Açılmama Sorunu.jpg (336.66 KiB) 151 kere görüntülendi
Msi Claw Açılmama Sorunu.jpg
Msi Claw Açılmama Sorunu.jpg (336.66 KiB) 151 kere görüntülendi

Msi Claw A1M el konsolu kullanıyorum. Cihazdan genel olarak memnunum ama başıma çok ilginç ve can sıkıcı bir şey geldi.

Oyun oynarken sisteme zorlayacak bir donanımınız varsa konsol biraz yavaş şarj oluyor. Ben de uzun süre oynayınca kabloyu çıkardım ve bir süre de böyle oynamaya devam ettim. Bu süreçte şarjı iyice azaldı ve konsolu bir kenara bırakıp kısa bir süre yanından ayrıldım. Bir kaç kez batarya uyarısı verdi şarjı bittiği için ben yanına dönene kadar konsol kapanmıştı.

Açma kapama düğmesine bastım açılmadı. Şarja taktım beyaz ışık, sarı ışık bir kaç saniye aralıklarla yanıp sönmeye başladı ve 2-3 saniye bir cihaz açılırken ki titreşimi vermeye çalıştı. Bu şekilde tekrar eden hatalardan konsolu açamadım. Reddit ve bir çok yerde araştırdığımda batarya iyice boşaldığı için kendini korumaya almış 2-3 saat şarj edin ve sonra açma düğmesine 30 saniye basılı tutun yazıyordu. Hatta kimi yerlerde 60 saniyeden fazla açma düğmesine basılı tutulması gerektiği yazıyordu.

Bunu ve buna benzer yöntemleri denedim ama fayda etmedi. Hiç bir şekilde açılmadı. Her şerja takışta beyaz ışık ve sarı ışık yanıp sönmeye devam etti.

Uzun süren araştırmalarım sonucunda en garanti yöntemin kendini korumaya alan bataryanın soketini çıkarıp 1-2 dakika sonra tekrar takmak gerektiğini yani denenecek son çarenin bu olduğunu gördüm. Arupa Birliği bilmemne yasalarına göre tüketiciyi korumak için bataryalara bu ve benzeri durumlarda kendini korumaya alması için böyle bir özellik eklenmiş.

Konsol yeni, garantisi var ve garantinin bozulmaması için servise vermeyi düşündüm ama Msi Türkiye yetkili servisini araştırıp buldum yorumlar hiç iç açıcı değildi. Msi yetkili servisi Mecidiyeköy Şişli’de iş yerime de yakın ama gönlüm vermeye razı olmadı.

Konsolun tırnakları çok ince açarken ciddi bir hassasiyet ve sabır gerektiriyor. Açıkçası kendim daha iyi yapacağıma inandım.

Sonunda kılçıksız bir operasyonla içini açtım soketi çıkardım ve bir süre sonra tekrar taktım. Konsol direk şarj almaya başladı ve açıldı.

Msi’ın bunun önüne geçmesş gerekiyordu. Konsolun arkasına reset butonu koyabilirdi veya başka tedbirler alabilirdi. Böyle basit bir şey için bile kendine, servise muhtaç etmemesi gerekiyordu.

Msi Claw Arka Kapak.jpg
Msi Claw Arka Kapak.jpg (305.57 KiB) 151 kere görüntülendi
Msi Claw Arka Kapak.jpg
Msi Claw Arka Kapak.jpg (305.57 KiB) 151 kere görüntülendi
Msi Claw turuncu ışık hatası.jpg
Msi Claw turuncu ışık hatası.jpg (357.84 KiB) 151 kere görüntülendi
Msi Claw turuncu ışık hatası.jpg
Msi Claw turuncu ışık hatası.jpg (357.84 KiB) 151 kere görüntülendi

[ Gönderilen platform iPad ]
Resim

Etiketler:
Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Kullanıcı avatarı
Morty
Reactions:
Cevaplar: 0
Has thanked: 48 time
Been thanked: 19 time

Re: Msi Claw Beyaz Turuncu Işık Sorunu - Msi Claw Açılmıyor

#2 Okunmamış mesaj gönderen Morty »

Topraklı prize mi taktın?

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Kullanıcı avatarı
aknctn Doğrulandı
Reactions:

#3 Okunmamış mesaj gönderen aknctn Doğrulandı »

Morty yazdı: 19 Ağu 2025 14:29 Topraklı prize mi taktın?

Dalga mı geçiyorsun?
Resim

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Kullanıcı avatarı
omrkcmn Doğrulandı
Reactions:
Cevaplar: 1
Has thanked: 208 time
Been thanked: 154 time

#4 Okunmamış mesaj gönderen omrkcmn Doğrulandı »

Geçmiş olsun. İyi ki son kullanıcı müdahalesine açıkmış. Bandrol falan olsaydı saçma sapan garanti ihlali ile uğraşırdın.

[ Gönderilen platform Android ]

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Kullanıcı avatarı
aknctn Doğrulandı
Reactions:

#5 Okunmamış mesaj gönderen aknctn Doğrulandı »

omrkcmn yazdı: 19 Ağu 2025 15:57 Geçmiş olsun. İyi ki son kullanıcı müdahalesine açıkmış. Bandrol falan olsaydı saçma sapan garanti ihlali ile uğraşırdın.

Vallahi vardı Ömer, inşallah o süre zarfında arızalanmaz. Düşün o kadar güvenmiyorum servislere ki bandrolü söküp kendim yaptım.
Resim

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Kullanıcı avatarı
omrkcmn Doğrulandı
Reactions:
Cevaplar: 1
Has thanked: 208 time
Been thanked: 154 time

#6 Okunmamış mesaj gönderen omrkcmn Doğrulandı »

aknctn yazdı: 21 Ağu 2025 20:19
omrkcmn yazdı: 19 Ağu 2025 15:57 Geçmiş olsun. İyi ki son kullanıcı müdahalesine açıkmış. Bandrol falan olsaydı saçma sapan garanti ihlali ile uğraşırdın.

Vallahi vardı Ömer, inşallah o süre zarfında arızalanmaz. Düşün o kadar güvenmiyorum servislere ki bandrolü söküp kendim yaptım.
O zaman kötü. Servisler musibet ama garanti içerisinde uğraşsınlar diyeceğimde aylar sürecekti belki de. İnşallah bozulmaz.

[ Gönderilen platform Android ]

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Cevapla Önceki başlıkSonraki başlık

“MSI Claw” sayfasına dön