DUYURULAR!
- Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
- Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
Temu'dan Uzun Menzilli El Feneri Aldım, Temu Alışveril Deneyimi ve Uzun Menzil El Feneri İncelemesi
Moderatör: aknctn
Bu konu 6 kez öne çıkarıldı
⬆️ Öne Çıkar
aknctn, 19 Nis 2025 21:49
Selam arkadaşlar,
Bir süredir güçlü ve şarjlı bir el feneri arayışındaydım. Uzun menzil el fenerlerini de merak ediyordum ve aslında pekte bu konuda araştırma yapmadan Temu üzerinden bulduğum bir en fenerini direk aldım.
Özellikle kamp, elektrik kesintileri ve acil durumlar için kullanışlı olsun istiyordum. İnternette biraz dolaşırken Temu üzerinden satılan A80 model el feneri dikkatimi çekti. Açıkçası Temu’dan ilk alışverişlerim bir kaç ürün daha almıştım almaya da devam ediyorum ama bir yandan da ürkmüyor değilim. Ama şuana kadar hiç bir sorun çıkmadı.
Ürün Özellikleri:
- Model: A80
- Aydınlatma Modu:9 farklı ışık modu (yüksek/düşük parlaklık, flaş, SOS vs.)
- Işık Rengi: Beyaz LED
- Zoom: Odak ayarı yapılabiliyor
- Aydınlatma Mesafesi: 0 - 200 metre
- Malzeme:Alüminyum alaşım, sağlam ve tok duruyor
- Pil Tipi: 18650 – 3 adet (toplam 5400mAh kapasite)
- Şarj: USB üzerinden şarj edilebiliyor, kablosu kutudan çıkıyor
- 1 x El feneri
- 1 x USB şarj kablosu
Temu Alışveriş Deneyimim:
Sipariş verdikten sonra yaklaşık 10-12 gün içinde ürün elime ulaştı.
Paketleme sağlamdı, ürün eksiksizdi ve sorunsuz çalıştı.
Kargom anlık takip edilebiliyordu ve anlık bildirimler geliyordu.
Artılar – Eksiler:
+ Güçlü ışık çıkışı, karanlıkta çok iyi performans
+ Zoom özelliği sayesinde hem geniş hem odaklı aydınlatma yapılabiliyor
+ Malzeme kalitesi beklentimin üstünde
+ Şarjlı olması büyük avantaj, pil değiştirme derdi yok
– Biraz büyük ve ağır, ama bu da uzun pil ömrü için anlaşılır
Son Söz:
Temu’dan ürün almayı düşünen ama “güvenilir mi, gelir mi, çalışır mı?” diye düşünenler için söyleyeyim; en azından bu ürün özelinde hiçbir sorun yaşamadım. Hem fener beklentimi karşıladı hem de Temu alışverişi sorunsuzdu.
Etiketler:
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |