Canlı Arama

TF Forum - TeknoFenomen Forum: TeknoFenomen Forum, teknoloji, haber, araştırma ve bilgi arşivi içeren Türkiye’nin portal ve forum sitesidir.

Hoş Geldiniz!

Merhaba ve forumumuza hoş geldiniz! Burada bilgi paylaşabilir, sorular sorabilir ve topluluğumuzla etkileşime geçebilirsiniz.

Daha fazlasına erişmek için ücretsiz kayıt olabilirsiniz!

Zaten üye misiniz? Giriş yaparak içeriklerin tamamına erişin.

Şimdi Kayıt Olun!

Giriş Kayıt Do not show

DUYURULAR!
  • Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
  • Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
Bu konuyu öne çıkaranlar: Bing [Bot]
Bu konu 1 kez öne çıkarıldı ⬆️ Öne Çıkar
Okunmamış mesaj var

A101’de Satılan Homend Coffeebreak Filtre Kahve Makinesi

1

Filtre kahve makinesi ihtiyacım vardı ve sonunda zaman ayırıp bir tane aldım. En iyi filtre kahve makinesi hangisi diye bir araştırma yapıp hemen ardından umursamayarak filtre kahve işleminin basit olduğunu ve basit bir aletin işimi göreceğini düşündüm. Bana yakın olan ve uygun fiyatlı bir yer buldum.. A101 :grin: Homend Coffeebreak 5046H Filtre Kahve Makinesi aldım ve yönergelere uyarak temizliğini yaptıktan sonra çalıştırıp bir kahve demledim. Sonuç gayet başarılı ve lezzetli tavsiye ederim. Soru ve tavsiyeleriniz olursa yorumlara beklerim.

Resim

Etiketler:
Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

“Mutfak Elektroniği” sayfasına dön

`); }); })(jQuery, window, document, phpbb);