Hbb Tv Nedir? Hbb Tv Ayarları- Hbb Tv Ne İşe Yarar?

Televizyonunuz ile İlgili Bir Arıza veya Sorun Yaşıyorsanız Buradan Diğer Kullanıcılara Sorabilirsiniz

Moderatör: aknctn

Mesaj
Yazar
r.toolsx
Makaleler: 0
Mesajlar: 5
Kayıt: 26 May 2022 00:10
1
Ruh hali:
Teşekkür etti: 5 kez
Teşekkür edildi: 7 kez
Türkiye

Hbb Tv Nedir? Hbb Tv Ayarları- Hbb Tv Ne İşe Yarar?

#1 Okunmamış mesaj gönderen r.toolsx »

HbbTv nedir.jpeg




Hbb Tv kısaca internete bağlı smart televizyonlarda yayın izleme! Yayın hakkında, program ve teletex bilgilerinin internet üzerinden iletilmesidir.

Hybrid Broadcast Broadband TV (HbbTV), televizyon yayınlarını geleneksel yayın platformlarıyla internet tabanlı içeriklerin birleştiği bir hizmet standardıdır. HbbTV, televizyonlara interaktif özellikler ve geniş bir içerik yelpazesi sunarak televizyon deneyimini zenginleştirmeyi amaçlar.

HbbTV'nin temel amacı, kullanıcılara televizyon yayınlarını izlerken ekstra içeriklere erişme ve etkileşimde bulunma imkanı sağlamaktır. Bu ekstra içerikler arasında televizyon programlarına bağlı içerikler, interaktif reklamlar, uygulamalar, oyunlar, çevrimiçi video içerikleri ve daha fazlası bulunabilir.

HbbTV, yayıncıların televizyon programlarına ilişkin ek bilgileri, hizmetlerini ve interaktif özelliklerini internet üzerinden sunmasını sağlar. Kullanıcılar, televizyonlarının uyumlu bir HbbTV desteği olduğunda, uyumlu yayınlarla etkileşimde bulunabilir, farklı içeriklere erişebilir ve televizyon deneyimini kişiselleştirebilir.

Bu standart, Avrupa'da başlatılmış olup çeşitli ülkelerde yaygınlaşmıştır. HbbTV, televizyon yayıncıları, yayın sağlayıcıları ve diğer hizmet sağlayıcılar arasında ortak bir platform sağlayarak televizyon izleme deneyimini geliştirmeyi hedefler.

HbbTV'nin özellikleri ve içerikleri ülkeden ülkeye ve yayıncıdan yayıncıya farklılık gösterebilir. Dolayısıyla, kullanılabilir içerikler ve özellikler belirli bir ülkede veya yayıncıda bulunan HbbTV hizmetlerine bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

HBBTV Nasıl Kullanılır?

Hbb Tv ayarlarına smart tv’lerde ulaşım genelde aynı yol üzerindendir.

Kumandanın Menü veya Home tuşuna basın ve ayarlara ulaşın. Ardından açılan menüden yayına tıklayın ve Uzman Ayarları kısmına girin. Altında veya içinde HbbTV Ayarları isimli seçeneği göreceksiniz oradan da kapalı durumda olan HbbTV'yi aktif hale getirin.

Etiketler:
Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Kullanıcı avatarı
omrkcmn
Verified
Moderatör
Makaleler: 0
Mesajlar: 652
Kayıt: 18 Nis 2019 00:19
5
Teşekkür etti: 189 kez
Teşekkür edildi: 130 kez
Türkiye

Re: Han Tv Nedir? Hbb Tv Ayarları- Hbb Tv Ne İşe Yarar?

#2 Okunmamış mesaj gönderen omrkcmn »

İlginç. Deneyeceğim.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Cevapla Önceki başlıkSonraki başlık

“TV Teknik Destek” sayfasına dön