DUYURULAR!
  • Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
  • Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.

Ps4 Harici Diski Ps5'e Olur mu?

Moderatör: aknctn

Bu konuyu öne çıkaranlar: Ahrefs [Bot], Semrush [Bot]
Bu konu 2 kez öne çıkarıldı ⬆️ Öne Çıkar
Makaleler: 0
Cevaplar: 0
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

DOZPULAT, 07 Eyl 2021 17:49

Playstation 4 te harici diskim var tamamı dolu değil playstation 5 e taksam ondaki oyunları playstation 5 te oyanayabilirmiyim? Playstation 5 te yer kalmadığı zamanda aynı hardiske biçimlendirme yapmadan ps5 oyunlarıda indirip oynayabilirmiyim? Kısaca bi hardiski hem ps4 oyunu hemde ps5 oyunu indirerek iki konsolda da kullanıcam bu yapılabilir mi?
En son aknctn tarafından 07 Eyl 2021 17:57 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İlgili etiketler eklendi.

Etiketler:
Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Kullanıcı avatarı
Cevaplar: 1
Has thanked: 206 time
Been thanked: 146 time

omrkcmn, 07 Eyl 2021 20:57

Oluyor diye biliyorum.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Kullanıcı avatarı
Cevaplar: 3
Has thanked: 187 time
Been thanked: 283 time

aknctn, 07 Eyl 2021 21:53

PlayStation 4'te kullanılan harici diskler ve PS4'te harici disk ile oynanan oyunlar PlayStation 5'te de kullanılabilir ve oynanabilir. Fakat bu konuda bazı gereksinimler açıklanmıştı.

PS5'e bağlanacak harici disklerin SuperSpeed USB bağlantılarını desteklediği belirtildi ve bağlantı özellikleri şu şekilde listelendi.

SuperSpeed USB 5 Gb/sn (USB 3.0/USB 3.1 Gen1/USB 3.2 Gen1)

SuperSpeed USB 10 Gb/sn (USB 3.1 Gen2/USB 3.2 Gen2/USB 3.2 Gen1x2*) SuperSpeed USB 20 Gb/sn (USB 3.2 Gen2x2**).

USB 3.2 Gen1x2 cihazlar, tek şeritli USB3.2 x1 bağlantıları (5 Gb/sn) olacak şekilde desteklenir.

USB 3.2 Gen2x2 cihazlar, tek şeritli USB3.2 x1 bağlantıları (10Gb/sn) olacak şekilde desteklenir.

Şuan bende PS4'e takılı normal 3.0 aparatla bağlı 1TB 2.5" bir harici disk var bu vesileyle onu PS5'te deniyim sonucu buraya yazarım.
Resim

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Cevaplar: 0
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

DOZPULAT, 13 Eyl 2021 18:30

Ben buldum denedim herhangi bi tepki görüntü yok harddiskin içine ulaşamadım nerden ulaşıcaz?

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

“Konsol” sayfasına dön