Telegram Kanalı Açıldı! @teknofenomen
Bağlantıya tıklayarak katılabilir güncel paylaşım ve mesajları takip edebilirsiniz. TELEGRAM'DA BİZE KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ.
- Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
- Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
[Güncel] Türkçe Dil Desteği Bulunan PlayStation 4 ve PlayStation 5 Oyunları Güncel Listesi
Moderatör: aknctn Doğrulandı
- Toweliee
- Makaleler: 0
- Reactions:
-
Cevaplar: 0
- Been thanked: 3 time
Re: [Güncel] Türkçe Dil Desteği Bulunan Playstation 4 Oyunları Güncel Listesi
#16 Okunmamış mesaj gönderen Toweliee »
Rica ederim ne demek.aknctn yazdı: 28 Nis 2020 10:48Bilgilendirmeniz için teşekkürler. Kingdom Come Deliverance'ın konsolda Türkçe olup olmadığını araştıranlara faydanız olacak. Bende listeye ona göre not düşeyim o zaman.Toweliee yazdı: 27 Nis 2020 12:58 Şimdi baktım maalesef Türkçe yama yok.Bu saatten sonra gelir mi orası da muamma.
Etiketler:
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
Toweliee
- omrkcmn Doğrulandı
- Reactions:
-
Cevaplar: 1
- Has thanked: 208 time
- Been thanked: 154 time
#17 Okunmamış mesaj gönderen omrkcmn Doğrulandı »
Hide post links |
omrkcmn
- aknctn Doğrulandı
- Reactions:
-
Cevaplar: 3
- Has thanked: 199 time
- Been thanked: 289 time
#18 Okunmamış mesaj gönderen aknctn Doğrulandı »
Ben sadece oynadıktan sonra daha önce almamak gibi bir hata yaptığın için yaşacağın pişmanlıktan dolayı kendine zarar vermenden endişe ediyorum :lol:omrkcmn yazdı: 09 Haz 2020 00:46 Witcher 3 videolarını izleyip biraz gaza gelmek istiyorum. 0 istek var içimde. Rpg den nefret ederim ama öven övene.
Bu arada kesinlikte tüm dlcleri içeren paketle al başlayacaksan!!!
Hide post links |
aknctn
- omrkcmn Doğrulandı
- Reactions:
-
#19 Okunmamış mesaj gönderen omrkcmn Doğrulandı »
Abi videoları izledim sarmıyor be. Belki kafa kafaya takas eden bulursam elimdeki oyunla alırım.aknctn yazdı: 10 Haz 2020 14:46Ben sadece oynadıktan sonra daha önce almamak gibi bir hata yaptığın için yaşacağın pişmanlıktan dolayı kendine zarar vermenden endişe ediyorum :lol:omrkcmn yazdı: 09 Haz 2020 00:46 Witcher 3 videolarını izleyip biraz gaza gelmek istiyorum. 0 istek var içimde. Rpg den nefret ederim ama öven övene.
Hide post links |
omrkcmn
- aknctn Doğrulandı
- Reactions:
-
#20 Okunmamış mesaj gönderen aknctn Doğrulandı »
Bi spider man veya call of duty'i fragmanını izleyerek alabilirsin ama Witcher 3'ü alamazsın. O oyuna olan tutku ve beğeniyi ancak oynayınca anlayacaksın. Süper bir hikayesi var hikaye içinden yeni hikaye ve maceralar çözmen gereken olaylar çıkıyor. Yolda giderken iki köyülünün konuşmasını dinleyip bambaşka bir şey öğrenebiliyor yeni bir maceraya atılabiliyorsun. Yeri gelicek duygulanacaksın yeri gelicek kızıp güleceksin. Belki de dünyanın en uzun oyunudur oynama saati bakımından. Ben Türkçe oyunları incelerken Witcher 3'ü gördüm fragmanı izledim tarzım değil sırf Türkçe diye de alamam dedim aradan epey bir zaman geçti oyun yılın oyunu ödülünü aldı dlc'ler çıktı yine aradan bir iki sene geçti bi gün sıkıldım oyun bulamıyorum Türkçe olsun istiyorum oyun satan adam da ısrar etti bak büyük kayıp falan dedi sana dediğim gibi iyi anasını satıyım ver dedim ama beğenmezsem değiştirceksin para vermem dedim tamam dedi güldü. Abi oyunu bi alırsın 4-5 kere bitirdim arkadan 2 ve 1'i pc'ye kurdum 3 tane de kitabını aldım.omrkcmn yazdı: 10 Haz 2020 16:47Abi videoları izledim sarmıyor be. Belki kafa kafaya takas eden bulursam elimdeki oyunla alırım.aknctn yazdı: 10 Haz 2020 14:46Ben sadece oynadıktan sonra daha önce almamak gibi bir hata yaptığın için yaşacağın pişmanlıktan dolayı kendine zarar vermenden endişe ediyorum :lol:omrkcmn yazdı: 09 Haz 2020 00:46 Witcher 3 videolarını izleyip biraz gaza gelmek istiyorum. 0 istek var içimde. Rpg den nefret ederim ama öven övene.
Hide post links |
aknctn
- omrkcmn Doğrulandı
- Reactions:
-
#21 Okunmamış mesaj gönderen omrkcmn Doğrulandı »
Ben o zaman fiyat araştırayım. Canım çekti açıkçası bu yorum üzerine :Daknctn yazdı: 11 Haz 2020 09:11Bi spider man veya call of duty'i fragmanını izleyerek alabilirsin ama Witcher 3'ü alamazsın. O oyuna olan tutku ve beğeniyi ancak oynayınca anlayacaksın. Süper bir hikayesi var hikaye içinden yeni hikaye ve maceralar çözmen gereken olaylar çıkıyor. Yolda giderken iki köyülünün konuşmasını dinleyip bambaşka bir şey öğrenebiliyor yeni bir maceraya atılabiliyorsun. Yeri gelicek duygulanacaksın yeri gelicek kızıp güleceksin. Belki de dünyanın en uzun oyunudur oynama saati bakımından. Ben Türkçe oyunları incelerken Witcher 3'ü gördüm fragmanı izledim tarzım değil sırf Türkçe diye de alamam dedim aradan epey bir zaman geçti oyun yılın oyunu ödülünü aldı dlc'ler çıktı yine aradan bir iki sene geçti bi gün sıkıldım oyun bulamıyorum Türkçe olsun istiyorum oyun satan adam da ısrar etti bak büyük kayıp falan dedi sana dediğim gibi iyi anasını satıyım ver dedim ama beğenmezsem değiştirceksin para vermem dedim tamam dedi güldü. Abi oyunu bi alırsın 4-5 kere bitirdim arkadan 2 ve 1'i pc'ye kurdum 3 tane de kitabını aldım.omrkcmn yazdı: 10 Haz 2020 16:47Abi videoları izledim sarmıyor be. Belki kafa kafaya takas eden bulursam elimdeki oyunla alırım.aknctn yazdı: 10 Haz 2020 14:46
Ben sadece oynadıktan sonra daha önce almamak gibi bir hata yaptığın için yaşacağın pişmanlıktan dolayı kendine zarar vermenden endişe ediyorum :lol:
Hide post links |
omrkcmn
- aknctn Doğrulandı
- Reactions:
-
#22 Okunmamış mesaj gönderen aknctn Doğrulandı »
Dinle abicim sen beni ama unutma tüm dlc'ler olsun.omrkcmn yazdı: 11 Haz 2020 10:46Ben o zaman fiyat araştırayım. Canım çekti açıkçası bu yorum üzerine :Daknctn yazdı: 11 Haz 2020 09:11Bi spider man veya call of duty'i fragmanını izleyerek alabilirsin ama Witcher 3'ü alamazsın. O oyuna olan tutku ve beğeniyi ancak oynayınca anlayacaksın. Süper bir hikayesi var hikaye içinden yeni hikaye ve maceralar çözmen gereken olaylar çıkıyor. Yolda giderken iki köyülünün konuşmasını dinleyip bambaşka bir şey öğrenebiliyor yeni bir maceraya atılabiliyorsun. Yeri gelicek duygulanacaksın yeri gelicek kızıp güleceksin. Belki de dünyanın en uzun oyunudur oynama saati bakımından. Ben Türkçe oyunları incelerken Witcher 3'ü gördüm fragmanı izledim tarzım değil sırf Türkçe diye de alamam dedim aradan epey bir zaman geçti oyun yılın oyunu ödülünü aldı dlc'ler çıktı yine aradan bir iki sene geçti bi gün sıkıldım oyun bulamıyorum Türkçe olsun istiyorum oyun satan adam da ısrar etti bak büyük kayıp falan dedi sana dediğim gibi iyi anasını satıyım ver dedim ama beğenmezsem değiştirceksin para vermem dedim tamam dedi güldü. Abi oyunu bi alırsın 4-5 kere bitirdim arkadan 2 ve 1'i pc'ye kurdum 3 tane de kitabını aldım.omrkcmn yazdı: 10 Haz 2020 16:47
Abi videoları izledim sarmıyor be. Belki kafa kafaya takas eden bulursam elimdeki oyunla alırım.
Hide post links |
aknctn
- omrkcmn Doğrulandı
- Reactions:
-
#23 Okunmamış mesaj gönderen omrkcmn Doğrulandı »
Hide post links |
omrkcmn
- aknctn Doğrulandı
- Reactions:
-
#24 Okunmamış mesaj gönderen aknctn Doğrulandı »
Çok beklentiye girme hataları da görme keyif alırsın konu güzeldi açıkçası ya da şöyle diyim güzel bir fikir üretmişler ama işlenmesi seni çok memnun etmeyebilir ama ben oyunu beğendim aldığına pişman olmazsın.omrkcmn yazdı: 18 Tem 2020 23:17 Şu listeden gözüme çarpan days gone var. Alsam mı almasam mı kararsızım.
Hide post links |
aknctn
- omrkcmn Doğrulandı
- Reactions:
-
#25 Okunmamış mesaj gönderen omrkcmn Doğrulandı »
Şu aralar aradığım şey hikaye. Aslında Uncharted 4 iki defa oynadım yine oynayasım var onuda alabilirim. Onun tokluğunu hiçbir oyundan alamadım. Demekki tlou 2 nasıl bir şey çok merak ediyorum. Fiyatlar düşmeye başladı bazı yerlerde ikinci elde.aknctn yazdı: 19 Tem 2020 10:44Çok beklentiye girme hataları da görme keyif alırsın konu güzeldi açıkçası ya da şöyle diyim güzel bir fikir üretmişler ama işlenmesi seni çok memnun etmeyebilir ama ben oyunu beğendim aldığına pişman olmazsın.omrkcmn yazdı: 18 Tem 2020 23:17 Şu listeden gözüme çarpan days gone var. Alsam mı almasam mı kararsızım.
Takasa vereceğim oyunla aynı fiyat days gone. Ama gel gör ki adam üstüne 70 lira fiyat biçiyor. Bedavadan para kazanıyor adamlar işe bak.
Hide post links |
omrkcmn
- aknctn Doğrulandı
- Reactions:
-
#26 Okunmamış mesaj gönderen aknctn Doğrulandı »
Uncharted ile kıyaslama onlar nadir yapımlar ama Days Gone mesela bugüne kadar denemen gereken bir oyundu pişman olmazsın. tlou 2'yi üstüne para vererek dağıtırlarsa denersin.omrkcmn yazdı: 19 Tem 2020 13:34Şu aralar aradığım şey hikaye. Aslında Uncharted 4 iki defa oynadım yine oynayasım var onuda alabilirim. Onun tokluğunu hiçbir oyundan alamadım. Demekki tlou 2 nasıl bir şey çok merak ediyorum. Fiyatlar düşmeye başladı bazı yerlerde ikinci elde.aknctn yazdı: 19 Tem 2020 10:44Çok beklentiye girme hataları da görme keyif alırsın konu güzeldi açıkçası ya da şöyle diyim güzel bir fikir üretmişler ama işlenmesi seni çok memnun etmeyebilir ama ben oyunu beğendim aldığına pişman olmazsın.omrkcmn yazdı: 18 Tem 2020 23:17 Şu listeden gözüme çarpan days gone var. Alsam mı almasam mı kararsızım.
Takasa vereceğim oyunla aynı fiyat days gone. Ama gel gör ki adam üstüne 70 lira fiyat biçiyor. Bedavadan para kazanıyor adamlar işe bak.
Hide post links |
aknctn
- omrkcmn Doğrulandı
- Reactions:
-
#27 Okunmamış mesaj gönderen omrkcmn Doğrulandı »
:lol: ben açıkçası tlou 2 yi seveceğimi düşünüyorum. Bakalım. 2021 şubat benim için oyunun çıkış tarihi. Days gone takas soracağım. İnşallah abartmaz eleman fiyatı.aknctn yazdı: 19 Tem 2020 10:44
Uncharted ile kıyaslama onlar nadir yapımlar ama Days Gone mesela bugüne kadar denemen gereken bir oyundu pişman olmazsın. tlou 2'yi üstüne para vererek dağıtırlarsa denersin.
Hide post links |
omrkcmn
- aknctn Doğrulandı
- Reactions:
-
#28 Okunmamış mesaj gönderen aknctn Doğrulandı »
Bende nefret edeceğini düşünüyorum. Eğer Days Gone'ı alırsan nero kayıt cihazlarını bulup dinlemeni tavsiye ederim oyunun yaşanmışlığını hissettiriyor. Kayıt cihazlarını dinlerken alt yazı çıkmıyor diye şikayet edenler vardı ama çıkıyo hatırladığım kadarıyla bişey yapmak gerekiyor kayıt başlayınca "o" tuşuna basıyoduk bişey vardı hatırlamıyorum niye öyle bişey yapılmış onu da anlamadım belki düzeltmişlerdir güncellemelerle.omrkcmn yazdı: 20 Tem 2020 09:41:lol: ben açıkçası tlou 2 yi seveceğimi düşünüyorum. Bakalım. 2021 şubat benim için oyunun çıkış tarihi. Days gone takas soracağım. İnşallah abartmaz eleman fiyatı.aknctn yazdı: 19 Tem 2020 10:44
Uncharted ile kıyaslama onlar nadir yapımlar ama Days Gone mesela bugüne kadar denemen gereken bir oyundu pişman olmazsın. tlou 2'yi üstüne para vererek dağıtırlarsa denersin.
Hide post links |
aknctn
- omrkcmn Doğrulandı
- Reactions:
-
#29 Okunmamış mesaj gönderen omrkcmn Doğrulandı »
İkinci el sordum yoktu. İkinci eli jelatinleyip sıfır satan bir mekan var 169 lira dedi. Takas 90. Hep aynı dolandırma yöntemi. Bu defa yemedim. 100 liralık oyunu al 169'a satmaya çalış. ***. Spot vergisiz gelir kaçak olur diye bilirdik işler bayağı değişmiş. Herkes birbirini yolma derdinde.aknctn yazdı: 20 Tem 2020 10:25Bende nefret edeceğini düşünüyorum. Eğer Days Gone'ı alırsan nero kayıt cihazlarını bulup dinlemeni tavsiye ederim oyunun yaşanmışlığını hissettiriyor. Kayıt cihazlarını dinlerken alt yazı çıkmıyor diye şikayet edenler vardı ama çıkıyo hatırladığım kadarıyla bişey yapmak gerekiyor kayıt başlayınca "o" tuşuna basıyoduk bişey vardı hatırlamıyorum niye öyle bişey yapılmış onu da anlamadım belki düzeltmişlerdir güncellemelerle.omrkcmn yazdı: 20 Tem 2020 09:41:lol: ben açıkçası tlou 2 yi seveceğimi düşünüyorum. Bakalım. 2021 şubat benim için oyunun çıkış tarihi. Days gone takas soracağım. İnşallah abartmaz eleman fiyatı.aknctn yazdı: 19 Tem 2020 10:44
Hide post links |
omrkcmn
- aknctn Doğrulandı
- Reactions:
-
#30 Okunmamış mesaj gönderen aknctn Doğrulandı »
Türkiye'ye hoş geldiniz size nasıl yardımcı olabiliriz?omrkcmn yazdı: 20 Tem 2020 19:50İkinci el sordum yoktu. İkinci eli jelatinleyip sıfır satan bir mekan var 169 lira dedi. Takas 90. Hep aynı dolandırma yöntemi. Bu defa yemedim. 100 liralık oyunu al 169'a satmaya çalış. ***. Spot vergisiz gelir kaçak olur diye bilirdik işler bayağı değişmiş. Herkes birbirini yolma derdinde.aknctn yazdı: 20 Tem 2020 10:25Bende nefret edeceğini düşünüyorum. Eğer Days Gone'ı alırsan nero kayıt cihazlarını bulup dinlemeni tavsiye ederim oyunun yaşanmışlığını hissettiriyor. Kayıt cihazlarını dinlerken alt yazı çıkmıyor diye şikayet edenler vardı ama çıkıyo hatırladığım kadarıyla bişey yapmak gerekiyor kayıt başlayınca "o" tuşuna basıyoduk bişey vardı hatırlamıyorum niye öyle bişey yapılmış onu da anlamadım belki düzeltmişlerdir güncellemelerle.omrkcmn yazdı: 20 Tem 2020 09:41
:lol: ben açıkçası tlou 2 yi seveceğimi düşünüyorum. Bakalım. 2021 şubat benim için oyunun çıkış tarihi. Days gone takas soracağım. İnşallah abartmaz eleman fiyatı.
Hide post links |
aknctn
- Sosyal
- Aylık ve Sürekli Güncel Konular
- ↳ Playstation Plus Aylık Oyunlar
- ↳ Türkçe Playstation 5 Oyunları Güncel Listesi
- ↳ Türkçe Playstation 4 Oyunları Güncel Listesi
- ↳ Mobil Platformlara Çıkan Pc ve Konsol Oyunları
- ↳ Oyunların Sistem Gereksinimleri
- ↳ Oyun Nerede Oynanır?
- Site Anasayfa Gönderileri
- Konu Dışı
- ↳ Konu Dışı
- ↳ Diğer
- ↳ Mizah&Geyik
- ↳ Retro
- ↳ Haber
- ↳ Magazin&Dedikodu
- ↳ Online Alışveriş
- Ağ&İnternet
- ↳ İnternet
- ↳ İnternet Servis Sağlayıcılar
- Bilgisayar
- ↳ Dizüstü Bilgisayar
- ↳ Mac Dizüstü
- ↳ Mac Masaüstü
- ↳ Masaüstü Bilgisayar
- ↳ Tablet Bilgisayar
- ↳ Donanım
- ↳ Masaüstü
- ↳ Dizüstü
- ↳ Genel
- Dünya Çapında Savunma Sanayi ve Askeri Gelişmeler
- ↳ Türk Savunma Sanayi
- ↳ TSK
- ↳ Diğer
- Eğitim
- ↳ Yabancı Dil Eğitimi
- ↳ Enstrüman Eğitimi
- ↳ Okul
- Elektronik
- ↳ Taşınabilir Gps&Navigasyon
- ↳ Diğer
- Ev Elektroniği
- ↳ Uydu Alıcıları
- ↳ Ses ve Sinema Sistemleri
- ↳ TV
- ↳ Yeni TV Teknolojileri
- ↳ Hangi Tv'yi Almalıyım?
- ↳ TV Teknik Destek
- ↳ Mutfak Elektroniği
- ↳ Beyaz Eşya
- Film&Sinema
- ↳ Fragmanlar
- ↳ Altyazı ve Ses Dosyaları
- ↳ Video Düzenleme Programları
- ↳ Film Türleri
- ↳ Aksiyon
- ↳ Bilim Kurgu
- ↳ Dram
- ↳ Fantastik
- ↳ Komedi
- ↳ Korku
- ↳ Macera
- ↳ Savaş
- ↳ Western
- ↳ Film Haber
- Fotoğraf Makinesi&Kamera
- ↳ Aksiyon Kameralar
- ↳ Fotoğraf Paylaşımları
- ↳ D-SLR MAkinalar
- ↳ Kompakt Makinalar
- ↳ SLR Makinalar
- ↳ Diğer
- Giyilebilir Teknoloji
- ↳ Vr Gözlükler
- Hayvanlar
- ↳ Uçan Türler&Hava Grubu
- ↳ Karada Yaşayanlar
- ↳ Su Grubu
- ↳ Nesli Tükenmekte Olan Canlılar
- Hobi
- ↳ El İşçilikleri
- ↳ RC Araçlar
- ↳ Rc Kara Araçları
- ↳ Rc Hava Araçları
- ↳ Rc Su Araçları
- ↳ Ev&Stiller, Bahçe
- ↳ Bahçe
- ↳ Hobi Genel
- ↳ Nasıl Yapılır?
- ↳ Avcılık
- İnternet
- ↳ Hangi Sitede?
- ↳ Torrent Siteleri
- ↳ Sosyal Medya Siteleri
- ↳ Diğer
- ↳ İnternetten Alışveriş
- Kütüphane
- ↳ Türler
- ↳ Aksiyon
- ↳ Bilim
- ↳ Bilim Kurgu
- ↳ Biyografi
- ↳ Çizgi Roman
- ↳ Dram
- ↳ Din
- ↳ Edebiyat
- ↳ Kişisel Gelişim
- ↳ Korku
- ↳ Psikoloji
- ↳ Romantik
- ↳ Tarih
- ↳ Diğer
- ↳ Kitap Tavsiyeleri
- ↳ Dergi
- ↳ Araştırma
- ↳ Tarih
- Mobil Cihazlar
- ↳ Akıllı Telefonlar
- ↳ Android Telefonlar
- ↳ Ios Telefonlar
- ↳ Diğerleri
- ↳ Tabletler
- ↳ Android Tabletler
- ↳ Ios Tabletler
- ↳ Diğerleri
- ↳ Giyilebilir Teknoloji
- ↳ Android
- ↳ IOS
- ↳ Haberl&Gelişmeler
- ↳ Mobil Oyun Aksesuarları
- Motorsiklet
- ↳ Motorsiklet Markaları
- ↳ Motorsiklet Teknik Bilgi Danışma, Bakım, Arıza ve Şikayetler
- ↳ Motorsiklet Genel
- Otomobil
- ↳ Otomobil Markaları
- ↳ Alfa Romeo
- ↳ Anadol
- ↳ Aston Martin
- ↳ Audi
- ↳ BMW
- ↳ Bentley
- ↳ Bugatti
- ↳ Chevrolet
- ↳ Citroen
- ↳ Dacia
- ↳ Dodge
- ↳ Ferrari
- ↳ Fiat
- ↳ Ford
- ↳ Geely
- ↳ Honda
- ↳ Hyundai
- ↳ Isuzu
- ↳ Jaguar
- ↳ Jeep
- ↳ Kia
- ↳ Lada
- ↳ Land Rover
- ↳ Lamborghini
- ↳ Lancia
- ↳ Maserati
- ↳ Mazda
- ↳ Mercedes
- ↳ Mitsubishi
- ↳ Mustang
- ↳ Nissan
- ↳ Opel
- ↳ Peugeot
- ↳ Porsche
- ↳ Renault
- ↳ Rolls Royce
- ↳ Rover
- ↳ Seat
- ↳ Skoda
- ↳ Ssangyong
- ↳ Subaru
- ↳ Suzuki
- ↳ Tesla
- ↳ Toyota
- ↳ Volkswagen
- ↳ Otomobil Teknik Bilgi Danışma, Bakım, Arıza ve Şikayetler
- ↳ LPG'li Araç Teknik Bilgi, Danışma, Arıza ve Yaşanan Sorunlar
- ↳ Benzinli Araç Teknik Bilgi, Danışma, Arıza ve Yaşanan Sorunlar
- ↳ Dizel Araç Teknik Bilgi, Danışma, Arıza ve Yaşanan Sorunlar
- ↳ Elektrikli Araç Teknik Bilgi, Danışma, Arıza ve Yaşanan Sorunlar
- ↳ Genel Araç Teknik Bilgi, Danışma, Arıza ve Yaşanan Sorunlar
- ↳ Elektrikli Otomobiller
- ↳ Ses ve Görüntü Sitemleri
- ↳ Oto Gps&Navigasyon
- ↳ Otomobil Genel
- Oyun
- ↳ Bilgisayar Oyunları
- ↳ Oyunların Sistem Gereksinimleri
- ↳ Konsol Oyunları
- ↳ Playstation 5
- ↳ Xbox Series X/S
- ↳ Playstation 4
- ↳ Playstation Plus Aylık Oyunlar
- ↳ Xbox One
- ↳ Playstation 3
- ↳ Xbox 360
- ↳ Playstation 2
- ↳ Playstation 1
- ↳ Steam Deck
- ↳ PS Vita
- ↳ PSP
- ↳ Nintendo Switch
- ↳ Diğer
- ↳ Mobil Oyunlar
- ↳ Oyun Haberleri
- ↳ Oyun Sorun ve Çözümleri
- ↳ Oyun Tavsiyeleri
- ↳ Bilgisayar İçin Oyun Tavsiyeleri
- ↳ Konsol İçin Oyun Tavsiyeleri
- ↳ PS4 Oyun Tavsiyeleri
- ↳ Xbox One Oyun Tavsiyeleri
- ↳ Diğer
- ↳ Akıl Telefon ve Tabletler İçin Oyun Tavsiyeleri
- ↳ Konsol
- ↳ Playstation 5
- ↳ Playstation 4
- ↳ Xbox Series X/S
- ↳ Taşınabilir Oyun Konsolları
- ↳ Steam Deck
- ↳ MSI Claw
- ↳ Xbone One
- ↳ Playstation 3
- ↳ Diğer Konsollar
- ↳ Konsol Haberleri
- ↳ Pc
- ↳ Oyun Modları
- ↳ Emulatörler
- ↳ Vr Oyunları
- ↳ Oyun Hileleri
- ↳ Bilgisayar Hileleri
- ↳ Konsol Hileleri
- ↳ Oyun Yardımcı Uygulamaları
- ↳ Diğer
- ↳ Retro Oyunlar
- ↳ TF Playstation World
- Sağlık
- ↳ Bağışıklık Sistemi
- ↳ Diyet
- ↳ Spor
- ↳ Fitness
- ↳ Pilates
- ↳ Diğer
- Spor
- ↳ Futbol
- ↳ Futbol Haber
- ↳ Takımlar
- ↳ Galatasaray
- ↳ Medipol Başakşehir
- ↳ Beşiktaş
- ↳ Trabzonspor
- ↳ Fenerbahçe
- ↳ Basketbol
- ↳ Dövüş Sporları
- ↳ Yüzme
- ↳ Golf
- ↳ Tennis
- Teknoloji
- ↳ Teknoloji Haber
- Uzay
- ↳ Gezegenler
- ↳ Uzay Haberleri
- ↳ Diğer
- Yapay Zeka
- ↳ Diğer
- Yazılım
- ↳ Mobil Uygulamalar
- ↳ Windows İçin Programlar
- ↳ Video Düzenleyiciler
- ↳ Program İstek
- ↳ Program İndir
- ↳ Mac OS İçin Programlar
- ↳ Programcılık
- ↳ Programsız Yapılabilecekler
- ↳ Web Sitesi Kodlama&Destek
- ↳ PhpBB Forum
- ↳ Web Tarayıcılar
- ↳ Windows İşletim Sistemi
- ↳ Windows 11
- ↳ Mac OS
- ↳ Linux
- ↳ Diğer
- ↳ İnternet Tarayıcılar
- Diğer
- İlanlar
- ↳ Personel Arayanlar
- ↳ İş Arayanlar
- ↳ Emlak
- ↳ Otomobil
- ↳ Motosiklet
- ↳ 2. El ve Sıfır Alışveriş
- ↳ Elektronik
- ↳ Oyun&Konsol
- ↳ Oyun Satış
- ↳ Konsol
- ↳ Giyim
- ↳ Kadın
- ↳ Çocuk
- ↳ Bay
- ↳ Ev
- ↳ Takı&Aksesuar
- ↳ Bahçe&Hırdavat
- Gizlilik İlkesi & Kullanım Koşulları - Forum Kuralları - Duyurular - Sorumluluklar
- ↳ Duyurular
- ↳ Forum Kuralları
- ↳ Gizlilik İlkesi & Kullanım Koşulları