DUYURULAR!
  • Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
  • Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.

Playstation 5 İlk Görüntüleri Yayınlandı! - Playstation 5 Tanıtımı

Moderatör: aknctn

Bu konuyu öne çıkaranlar: Semrush [Bot]
Bu konu 1 kez öne çıkarıldı ⬆️ Öne Çıkar

Kullanıcı avatarı
Makaleler: 0
Cevaplar: 1
Has thanked: 206 time
Been thanked: 146 time

omrkcmn, 12 Haz 2020 14:04

Tasarım kötü. Tasarımın manası şu: oyun tarafında bir şeyimiz yok ama siz bu tasarımı alırsınız.

Etkinlik berbattı. Uykum geldi en son kapattım. Heyecan verici hiçbir şey yoktu. Gta V gösterilince bedava olacağını sanıp heycanlandım o kadar.

Yeni nesil beni alma diyor. Çıkışından 3 yıl sonra ancak alınır.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Kullanıcı avatarı
Makaleler: 0
Cevaplar: 3
Has thanked: 187 time
Been thanked: 283 time

aknctn, 12 Haz 2020 14:54

[mention]omrkcmn[/mention] Ben sürekli olarak vektörel görselleri olan oyunların tanıtmalarını anlamlandıramadım telefon bile o tip oyunlarda aynı kaliteyi verir. Ben Playstation 5'i exclusive oyunlar ve Xbox'a göre daha fazla Türkçe oyun için ayrıca yeni donanımda daha geniş ve detaylı evrene sahip yeni oyunları oynayabilmek için istiyorum bunu sağlamak Sony için bu kadar zor olmamalı. Tasarımı beğendim ama daha iyisini beklerdim.
Resim

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

“Site Anasayfa Gönderileri” sayfasına dön