DUYURULAR!
- Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
- Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
resim düzenleme
Moderatör: aknctn
Bu konu 3 kez öne çıkarıldı
⬆️ Öne Çıkar
- Makaleler: 0
Pomak, 18 Haz 2019 13:19
dizüstü bilgisayar içindeki yaklaşık 6000 tane resmi aynı olmayacak şekilde tek bir klasör yapabilmenin bir yolu varmı ?
Farklı klasörlerde ki resimleri örneğin resim aynı ama resim adı farklı bunları tek resme düşürebilmenin bir yolu varmı ?
Farklı klasörlerde ki resimleri örneğin resim aynı ama resim adı farklı bunları tek resme düşürebilmenin bir yolu varmı ?
Etiketler:
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
omrkcmn, 18 Haz 2019 20:10
http://www.teknobaz.com/2017/03/05/dupl ... ami-indir/
belki bu program işini görebilir. Sen araştırıp bulmuşsundur ama yine de paylaşayım dedim. Resim ismine göre mi düzenliyor, yoksa bizzat resim pikselleriyle işlem yapıp mı aynı olduğuna kanaat getiriyor anlamadım. Deneme sonucunu paylaşırsan sevinirim.
belki bu program işini görebilir. Sen araştırıp bulmuşsundur ama yine de paylaşayım dedim. Resim ismine göre mi düzenliyor, yoksa bizzat resim pikselleriyle işlem yapıp mı aynı olduğuna kanaat getiriyor anlamadım. Deneme sonucunu paylaşırsan sevinirim.
Hide post links |
teknofenomen, 18 Haz 2019 22:45
Biraz inceledim de görsel olarakta karşılaştırıyormuş.zyxor yazdı: ↑18 Haz 2019 20:10http://www.teknobaz.com/2017/03/05/dupl ... ami-indir/
Hide post links |
- Makaleler: 0
Pomak, 19 Haz 2019 09:37
Çok teşekkür ederim bugün denedikten sonra faydalı olup olmadığının bilgisini tekrar burdan sana veririm
Hide post links |